torsdag 21. september 2017

Airbnb skattemelding post

I denne posten fører du sparebeløp på boligsparingskonto for ungdom (BSU) i annen EØS-stat enn Norge. Du får prosent fradrag på skatten basert på innbetalt. Du bør gå inn på Altinn. Det blir mindre lønnsomt med AirBnB -utleie.


Airbnb, skal du altså. I dag vil selskapet begynne å sende ut skatteinfo til AirBnB -verter i. For dager siden - Leveringsfristen for skattemeldingen er 30. Leier du ut boligen din på korttid gjennom for eksempel AirBnB, er det nye regler.


Inntekter fra korttidsutleie skal føres på post 2. Denne posten er ofte den største posten for fradrag. Og dessverre er den ofte oppe til diskusjon. Gjelden blir rapportert inn fra banken til den. Husk på å trekke fra inntektene, provisjon til AIRBNB f. Til skattemelding Mva Til post i skattemelding Mva.


I april får alle som mottar lønn, pensjon eller uføretrygd skattemelding. I år er det to. Du mottar et e- postvarsel når skjemaet ditt er klart, vanligvis i slutten av januar hvert år. Vi sender også en kopi til adressen du oppga sammen med.


Airbnb skattemelding post

Dette fører du opp i skattemeldingens post 2. Du vil fortsatt være skattepliktig til Norge selv om du har flyttet til utlandet. I skattemeldingen kan du søke om skattemessig emigrasjon post 1. Nå har skattemeldingen kommet – og den betyr mye for din. Som korttidsutleie anses leieforhold som varer kortere enn dager. Når du mottar skattemeldingen på Altinn eller i posten, er det viktig at du.


Airbnb skattemelding post

Andre fradrag. Fradraget føres i skattemeldingens post 3. Ved å skrive inn e- posten din ovenfor og klikke på «Meld meg på» samtykker du til at vi.


Hva er nytt av året i skattemeldingen ? Her er svar på noe av det du kanskje lurer på. Utsendelse av. Merkostnader for kost ved arbeidsopphold utenfor hjemmet.


Airbnb skattemelding post

Nye felt i post 3. Det er laget et nytt felt "Kostnader dekket av arbeidsgiver" for. Sjekk hva du bør føre opp i skattemeldingen. Fristen for innlevering av årets skattemelding nærmer seg.


Skattemeldingen skal snart sendes inn. Når du må betale skatt på utleie, føres dette i skattemeldingens post.


Man skal føre inn skattepliktig leieinntekt (85% av brutto leieinntekt over 1kr) inn i skattemeldingen post 2. Jeg vurderer å leie ut leiligheten på AirBnB i sommer og lurer på dere som har tjent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.