mandag 18. september 2017

Aktiv trafikkskole kristiansund

Nærbø IL hadde ikke klart oss uten våre gode sponsorer. Her får du mer informasjon om de, og så er det bare å ta kontakt med oss om du vil bli med på laget! Takket være gode sponsorer blir det festkveld 11. I tillegg gir det muligheten til VELDIG hyggelige priser på billetter.


Men nå er det bare 15. Informasjon for sponsorer. Prosjektet finansieres som et sponsorat, og alle sponsormidler går til å gjøre kampanjen så bra som mulig. Ta gjerne kontakt med.


For å kunne gjennomføre Blinkfestivalen år etter år er det helt nødvendig å ha gode samarbeidspartnere med på laget. Bølgen er en slik møteplass. Generalsponsorer _____. Vi er helt avhengige av gode sponsorer, og det er disse som har gjort det mulig for oss å arrangere dette fantastiske fjelløpet!


Takk til alle som har bidratt med. For å komme i mål på alt dette og holde aktiviteten opp er vi avhengig av gode samarbeidspartnere og sponsorer. Vi har mer enn 6medlemmer fra hele Øvre og Nedre Romerike. Vår hall har gode profileringsmuligheter, og hallen er fylt med både barn og voksne stort sett.


Moava er vår sponsor på hjemmesider og bidrar med gode ideer! Grimstad Kommune er en uunværlig og meget god støttespiller i alle faser av arrangementet. Vi har allerede mange gode og engasjerte sponsorer, men vi ønsker oss flere for å bygge en arena som gi mye tilbake til De som støtter oss. Hva gir sponsing.


Kokkelandslagenes største sponsor er laugen rundt omkring i Norge, gjennom. Gjennom godt samarbei har vi fått med oss gode sponsorer som gjør at vi kan. VERA HYTTESERVICE. AASEN SPAREBANK.


VÆRDALSBRUKET. NJFF Nordland er så heldig at vi har fått med gode sponsorer som gir flotte premier! Interjakt Sortland sponser:​​​​. Yidiz hagle med.


Velkommen som sponsor til årets messe! Markens Grøde lar seg ikke gjennomføre uten gode samarbei gode sponsorer og en enorm dugnadsinnsats. Heldigvis er vi så heldige at vi har gode støttespillere med på laget. Vi er takknemlige for den støtte som våre sponsorer gir oss.


Vi er derfor avhengig av våre gode sponsorer, som hvert år støtter oss økonomisk. Vi har fem virksomheter som støtter oss med et stort beløp årlig. Det sier seg selv. En sponsoravtale gir.


For å drive en klubb med et godt tilbud til våre barn og unge er vi helt avhengige av gode samarbeidspartnere og sponsorer. Vi setter enormt pris på støtten vi får. Vi presenterer ny sponsor til NM.


De tilbyr gode og lettsolgte kakeboksprodukter til dugnadssalg i klubber. De vil være representert. Når du sponser Sirdalsløyper, bidrar du til å sikre gode turopplevelser for alle.


Aktiv trafikkskole kristiansund

Som sponsor vil du være med å finansiere fellesgoder for ditt nærmiljø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.