onsdag 27. september 2017

Timeregistrering visma

Timeregistrering visma

Våre systemer for timeregistrering og ressursplanlegging er fleksible og funksjonsrike. Se våre løsninger. Bruk av timeregistreringsfunksjonen gir deg oversikt over arbeidet tid og timer som skal faktureres. Timeregistrering.


Inntil man setter hake i «Ikke vis igjen» vil man få opp en kort. Skybasert timeregistrering. For deg som ønsker kontroll på ansattes timer. Her kan ansatte føre timer for oppdrag på.


SmartDok gjør timeregistrering og godkjenning av timelister enkelt! Gjøres enkelt via mobil, PC, nettbrett – hvor som helst, når som helst. Det gir deg mulighet på registrert timer både på kunde og prosjekt. Med timeregistrering får du oversikt over fleksiti overti timekonto og alt annet som.


God sommernyhet! Og du vil se. Si farvel til dobbeltarbeid og Excel ark. Nå kan du registrere timene dine mens. Her lagres også lønnsslipper og årsoppgaver. Employee registreres timer på en enkel og intuitiv måte. Ansatte registrerer. Gjør prosjektstyring og timeregistrering enkelt. I tillegg er det mulig å koble på spesifikk funksjonalitet etter behov, deriblant timeregistrering, årsoppgjør og nettbutikk. Visma eAccounting har også flere.


Timeregistrering visma

Uansett om du ønsker å gjøre oppgavene innen lønn og HR selv, eller sette det bort til oss - så. Visena er laget for alle som lever av tiden sin og som ønsker å samarbeide på en effektiv og smart. Med aktivert timeregistrering har ansatte også mulighet til å føre sine egne timer på mobilen.


For mange oppleves timeregistrering som en uoversiktlig og kjedelig. Styrken hos Amesto er bredden og kunnskapen hos våre rådgivere, teknikere og. PROGRAMMET KAN TILPASSES!


Som kunde behøver du bare definere dine. Fakturerbar tid: Tid som er fakturerbar. Det finnes flere alternative måter å registrere på. Integrasjon med andre lønnssystemer kan settes opp på forespørsel.


Timeregistrering visma

Enkel og billig timeregistrering. Få alle timer registrert! ERP får du et komplett regnskapssystem med integrasjoner mot både lønn og logistikk i skyen. Systemet inneholder en rekke automatiske rutiner.


Vi har mange bedrifter som har valgt å la oss overta drift av sine. Registrer timer og utlegg mens du er på farten. Her har du et komplett system for regnskap, faktura, timeregistrering. Har du behov for timeregistrering ? Eller ønsker du å ta i bruk efaktura?


I oppstartssamtalen tar vi. Uni Micro XML.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.