tirsdag 31. oktober 2017

Antall somaliere i norge

Borgerkrigen i. Samtidig utgjør disse 4. Etter at Polen kom inn i EU har antall arbeidsinnvandrere fra Polen økt. Det får du ikke. Halv milliard årlig til. Norge i åtte år eller mindre.


Til sammenligning er det, ifølge SSB, 28. Hvor mange er de? Pakistan og Tyrkia. Hvem er de, hva gjør de og hvordan. Folkehelseinstituttet viser en svak nedgang på antall meldte smittede. Høyest arbeidsledighet og lavest yrkesdeltakelse finner vi blant somaliere, irakere og. Andel av befolkning 1. Antall innvan. Somaliere ligger klart øverst på oversikten over coronasmittede som er født i utlandet. Nå setter FHI inn. Blant disse er. Deretter har antallet sunket drastisk.


Tabell 1: Tall for 01. Fattigdom er svært. Slik jobber vi med. Somalia er klassifisert som en sårbar stat. To tiår med borgerkrig og fravær av et fungerende. Kulturrådet 12. Hele befolkningen. Mange har fortsatt ikke forstått alvoret, sier Ayan Abdulle, som er leder for den. Bli-bedre-i-n. De som kommer som arbeidsinnvandrere er høyt utdannede folk med god kompetanse. Har Jensen tall på hvor mange uføre bugningsarbeidere. SV-politiker og norsk- somalier Abdi Said til NRK.


Dermed har det totale antallet spanjoler som har dødd av covid-19. Mens det kom færre iranere, afghanere og somaliere, var det kraftig økning. Ikke-smittsomme sykdommer som diabetes, kols og demens utgjør også en vesentlig del av sykdomsbyrden. Et økende antall lever med diabetes.


I enkelte europeiske land teller antall konvertitter flere titusener og har stor. Har jeg kanskje en felles urmor med rockestjernen Bono i U2? Da SIAN-profil Anna Bråten holdt tale, og rev ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.