mandag 30. oktober 2017

Etterbetaling av barnebidrag

For dager siden - Hva er barnebidrag ? Når en forelder ikke bor sammen med barnet skal forelderen betale bidrag til barnets forsørgelse til den forelderen barnet. Jeg har ikke fått utbetalt barnebidrag.


Motregning i etterbetaling fra NAV. Hvis du får etterbetalt en ytelse fra NAV, kan NAV Innkreving kreve å få disse. Fant du det du lette etter?


Kan man få etterbetaling av bidrag ? Ble separert og skilt da barna gikk på ungdomsskolen. Publisert: 14. Emneord: Barn og foreldre, Barnebidrag. Fastsettelse av bidragsfogden - NAV innkreving.


Kravet om etterbetaling var begrunnet med manglende veiledning fra Nav da hun 31. I forbindelse. Vi vet også desverre at pengene han betaler i barnebidrag ikke går til barna,men.


Det dere må gjøre er å sende krav om beregning av barne bidrag til nav der. Innkrevingssentralen kan også motregne forfalt bidrag i andre fordringer som den bidragspliktige har på det offentlige, inkludert etterbetaling av. Offentlig fastsettelse av barnebidrag: Barnefordelingssaker.


Men det kan også søkes om å få barnebidrag etter myndighetsalder. Dersom mor eller far ønsker at. Den forelderen som har barna minst eller har størst inntekt, må betale barnebidrag. Klarer dere å enes.


Etterbetaling av barnebidrag

Image: «Alle» får etterbetalt i oktober. Frist for når det må søkes og forholdet til etterbetaling. Barnetrygd kan etter dagens regler etterbetales med virkning inntil år tilbake i tid. Grensen på år.


Får man etterbetalt utvidet barnetrygd fra den mnd man søkte? Datteren bor hos ham, men Åge må likevel betale barnebidrag. På spørsmål om Mikalsen har mulighet til å få etterbetalt barnetrygd for de. Barnetrygden blir deretter etterbetalt dersom det viser seg at barnet ikke har reist.


De mener også at artisten må etterbetale 190. Søkte nå i mai om fastsettelse av barnebidrag fra faren til mini. Oppdaget i ettertid at det er 6! Mnd behandlingstid. Er det sånn at han må betale.


Etterbetalt pensjon kan ved ligningen for utbetalingsåret beregnes til det beløp som skatten og trygdeavgiften ville ha utgjort om beløpene var blitt. De har kontaktet NAV for å få foreldrene til betale bidrag slik at de har råd til.


Får etterbetalt barnebidrag som bf skylder, men får jeg det fra NAV før han betaler, eller må jeg vente til han har betalt? Av Anonym bruker. Barneloven er kjønnsdiskriminerenderaquo - Bergens. Mens uenighet rundt barnebidrag kan avgjøres hos Fylkesmannen, må.


Etterbetaling av barnebidrag

Min ekskone har fremmet usaklige krav om etterbetaling av bidrag og. Barn som kun bor sammen med den ene forelderen, har krav på barnebidrag fra den andre, som omtales som «bidragspliktig».


Bidraget skal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.