torsdag 19. oktober 2017

Husbanken kontakt

Vi følgjer myndigheitenes anbefalingar, og mange av våre tilsette vil jobbe heimefrå. Søknadsfristen for bostøtte er den 25. Les også : Viktig. Mer om startlån. Kontaktinformasjon.

Kommunen har all kontakt med deg som søker. Integreringstjenesten. Ikke vær redd for å ta kontakt ! Er du lånekunde og har spørsmål om lånet ditt? Husbanken og kommunen samarbeider om bostøtteordningen.


På "Mitt kundeforhold" på husbanken. På grunn av forebyggende tiltak mot koronasmitte er. Ta kontakt og les meir om det her.

Har du langvarige. Du kan kontakte kommunen for å få hjelp til å søkje om startlån. Bustønad kan du søkje dersom husstanden din har låge inntekter og høge buutgifter.


Men det er kommunen som behandler søknaden din og har all kontakt med deg. Hvor er bostøttekontoret i. Add to Watch Later. Boligkontoret har ansvar for å følge opp. Hvem kan få tilbudet?


Regelverk for bustøtte. Kven kan få bustøtte? For spørsmål og veiledning kan du kontakte kommunens boligkontor. Det er kommunen som har all kontakt med deg.


Før du klagar må du lese grunnlaget for vedtaket og sakshandsamar si vurdering. Du kan senda klaga digitalt ved å gå inn på startlån. Moss kommune med en sammenhengende botid på minimum måneder. Her kan du søke.


Startlån og tilskudd er for personer som ikke får lån i vanlig bank til.

Brannvakt: 900. Kan jeg få bostøtte? Bostøtte er en statlig støtteordning for personer og familier som har lave inntekter og høye boutgifter. Den øvre inntektsgrensen for å motta.


Da må du logge deg logge på husbanken. Du kan også kontakte bostøttekontoret i din kommune. På kommunens nettside finner du. Ta gjerne kontakt med kommunen for. Eget nettsted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.