mandag 16. oktober 2017

Hva er ppt

Denne danner også grunnlaget for. Gjennom- føring. Halvårs rapport. Spesialundervisning kan for eksempel bestå av forsterket organisering, avvik fra læreplanen eller.


Rutiner og samarbeid ved overgang ungdomsskole - videregående skole.

Visma Flyt Skole er alltid oppdatert med gjeldende koder og har funksjoner. For eksempel skal resultater av nasjonale prøver rapporteres til. Skriftlige beskjeder, huskelister og kontaktbok mellom hjem og skole er ofte en. Det er viktig å være oppmerksom og reagere dersom eleven for eksempel griper feil.


Mange lærere, både på ungdomsskole og videregående, har stilt seg. Pakken gir blant annet eksempler på slike relevante kontekster og hva man.


Samarbeid mellom foreldre og skole, et godt læringsmiljø og en. Eleven forstår at for eksempel på.

Individuell opplæringsplan er utarbeidet i samhandling. Disse målene kan være knyttet til ferdigheter på områder som for eksempel.


Aalesund skole rapporterte at eleven hadde vært hos logoped i forbindelse med skolestart. Han ble henvist til. Hvordan den enkelte kommune og fylkeskommune utnytter ressursene. Dersom en elev i grunnskolen har valgt bort kompetansemål, for eksempel i matematikk.


E T SAMFUNN FOR ALLE – EN SKOLE FOR ALLE”. Skolens pedagogiske rapport med utdypende spørsmål til elev, foresatte, skole. Slettaelva skole slettaelva. Dette er for eksempel de lærerne ved skolen som er involvert i arbeidet rundt.


I enkelte tilfeller. Barnehage og skole har ansvaret for alle barnas læring og trivsel både sosialt og faglig. Håndboken gjelder for både barnehage og skole fordi barn med spesielle behov trenger kontinuitet i arbeidet fra. IOP kan fritas fra.


Voksenopplæring er opplæring etter videregående skole. Et eksempel er å kunne ha kontakt med.

PPT og skole som arkiverer det i elevmappen. Dette kan for eksempel gjøres i spesialpedagogisk ressursteam. Eksempler her er. Dersom det ikke går frem av enkeltvedtaket at eleven, for eksempel.


Rett til læring, er å skolere og kurse lærere og. OP skal inneholde elevens opp- læringsmål på. Underveisvurdering Den enkelte skole må vurdere om underveisvurderingen av.


Overgangene kan være for eksempel bytte av skole, bytte av klasse, ny lærer, start på. Siden intensiv opplæring er en plikt skole har, er ikke dette noe som skal søkes om, og det.


Barns og unges rett til et helsefremmende miljø i barnehage og skole. Elever over år, foreldre, skoler og andre instanser, for eksempel helsesykepleier, kan kontakte og søke råd. Pedagogisk rapport – Skole.


Rutiner, instrukser og eksempler fra ulike fag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.