fredag 27. oktober 2017

Kjørebok gps

Kjørebok gps

Kjørebok fra ABAX er nøyaktig og gratis å installere! En rimelig trygghet for deg. Elektronisk kjørebok i din bil. Gir full oversikt over bilparken. GPS Tracker GMT1EK. Få autogear sin kjørebok gjennom SmartDok! Selve enheten plugges inn i en kontakt som allerede finnes i. Spar ti beskytt utstyret ditt og unngå dyre skattesmeller. Brukes av mer enn 15. Alle biler som brukes i tjenesten, må ha en elektronisk.


Kjørebok gps

I utgangspunktet skal likningsmyndighetene kunne sette seg i en bil, og kjøre i henhold til kjøreboken, og få samme antall kilometer. Resultatet blir mer nøyaktig. Det er lettere å skille arbeids- og private reiser. I den nettbaserte kjøreboken kan du enkelt.


Den elektroniske kjøreboken samler inn personopplysninger om den enkelte. Du sparer mye tid og penger ved å gå over til elektronisk kjørebok, samt at du unngår risiko for skattesmell ved bruk av firmabil. Enheten er utviklet i Norge og.


Vi er veldig fornøyde med å. Flere bilder av. Abax elektronisk kjørebok består av en enhet som enkelt monteres i bilden. Du kan bla i bildene med. Arbeidsgivers overvåking av yrkesbiler og sjåfører ved hjelp av GPS.


Track kjøringen med mobiltelefonen, da ligger kjøreboken og venter på deg i Expense! JobBox TripLog er en helautomatisk elektronisk kjørebok som gir deg full kontroll.


Unngå skattesmell og ekstra arbeidsgiveravgift! En elektronisk kjørebok er en moderne og automatisert versjon den gamle tradisjonelle papirbaserte kjøreboken. I tillegg vil. Fordeler med elektronisk kjørebok.


Autozeek elektronisk kjørebok. Ikke for at vi nødvendigvis ønsker å lure kjøreboken, men dersom vi. Med AutoGear kjørebok trenger du ikke å bekymre deg for uryddige kjørebilag og manuell loggføring. ABAX er verdens ledende leverandør av elektroniske kjørebøker.


Gjennom en smart teknisk løsning, dokumenterer kjøreboken alle turer automatisk via GPS. Med en digital kjørebok registreres dine reiser automatisk – du trenger ikke skrive ned hvilke strekninger og tider du har vært på reisefot. Informasjonen. Mange bruker egen bil på jobben, og for dem har det lenge vært tungvint for folk å måtte lese av tripteller og skrive kjørebok for å dokumentere.


Autogear elektronisk kjørebok og Tripletex reiseregning. Enklere å komme i gang. Manglende dokumentasjon på de ansattes bilbruk.


Kjørebok gps

Ta en titt på vår velkomstside, her finner du den nødvendige hjelpen til pakkene - Autolog online kjørebok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.