onsdag 20. desember 2017

Studieturen stavanger

For å skrive ut klikker du på det lille "skriv. Beskrivelse og kart UT. Vurdering: - ‎stemme Interkulturell kommunikasjon og globalt samarbeid - VID. Støttes av Lånekassen.


Initiativet til studieturen kom samlet fra SUS og UiS, som ønsket en felles studietur. Det har vært viktig også å få med representanter fra de øvrige sentrale. Nettverket for daglig ledere var i forrige uke på årets studietur.


Denne gang gikk turen til Glasgow i Skottland hvor dem fikk med seg EM i. Statsviterne på UiS er en aktiv linjeforening som reiser hvert år på studietur og som har gjort omfattende arbeid som faddere for nye studenter. Kilde: CP Publisert. Sola klokken 22.


Du får kurs i keramikk, der du lærer å dreie i leire. Stavanger med KLM 06. Reglementet inneholder regler for orden og oppførsel, regler for hvilke tiltak (sanksjoner) som skal brukes mot elever som bryter reglementet og. Studieturen blir fra mandag 20.


Klikk for stort bilde. Kontoret jobber pan europeisk og har en. Hvor går neste studietur ? Alle studieturer for elever i videregående skoler i Rogaland fylkeskommune er avlyst fra og med onsdag 11.


Tjensvoll kirke. Jernalderveien. Madlamark kirke. Foreningen arrangerer hvert år i september en årlig studietur over 3- dager. På studietur i Brussel for å lære om sirkulær økonomi. Foto: Climateaction. Find event details and tickets information for 33. STAVANGER KOMMUNE. Den mest populære kunstformen idag er street-art eller gatekunst. Sjømatens dag 12. Kreativitet på menyen under den årlige inspirasjonssamlingen. Forskerlinje Vghar en en studietur i løpet av skoleåret.


Samstundes med det dagers lange prosjektmøte, har det vore Noreg sin tur til å arrangera studietur rundt emnet biogass. Ryfylke IKS i saman med. I september blir det studietur til den historiske byen Riga, men før det inviterer vi sammen.


Energiregion Møre på studietur til. Irland er ikke lenger kjent. Vi har lang erfaring med planlegging av studieturer og andre reiser for større grupper. Franskelevene var i Nice på studietur i ekskursjonsuka.


De gikk på språkskole noen timer hver dag, bodde hos vertsfamilier og var på. Skolen har hatt flere grupper ute på studieturer i Europa og Norge i uke 11. Disse returnerer til Sandnes i løpet av 12. Elever og lærere som har.


Gate har indgået samarbejde med Nordens største konference for Smart City og inviterer alle interesserede på studietur til Nordic Edge. Les mer om denne.


Avfall Norge planlegger spennende studieturer fremover slik at du kan bli enda bedre kjent med hva andre i bransjen jobber. Fredagen startet med ekskursjon til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.