onsdag 17. januar 2018

Er politiet stengt

Regjeringen har offentliggjort en rekke nye, strenge tiltak for å dempe spredningen av koronaviruset. Samtlige ikke-kritiske publikumstjenester vil foreløpig holde stengt fra og. Viktig å vite når publikumstjenestene er stengt.


Innbyggerne bes om å ikke møte opp på politiets lokasjoner. AXwe › coronautbruddet-politi.


Tjenester som pass, levering av anmeldelser, og utlendings- og våpensaker rammes når politiet fredag stenger alle publikumstjenester på. STENGT : Alle passkontor i landet stenges for publikum. Ole Martin Mortvedt.


Stenger publikumstjenester i politiet. Ikke-kritiske. Av ytterlige interne tiltak iverksetter politiet, i tillegg til lokale. Trøndelag politidistrikt iverksetter smittetiltak og stenger alle ikke-kritiske.


Nå stenger man såkalte ikke-kritiske. Salg av varm mat i varmen kan fort by på problemer. Søknader om pass, anmeldelser, utlendings- og våpensaker rammes av at politiet nå stenger alle publikumstjenester. Det vil også bli gjort.


VFS-senteret er stengt eller har reduserte åpningstider. Stengingen gjelder foreløpig for to uker. Gjestene hørte ikke etter og stjal fra baren, sier operasjonslederen.


Utestedet hadde allerede stengt baren før politiet kom, men valgte å stenge. Alle politiets publikumstjenester i landet er stengt til og med 26. Ivaretar beredskapen. Johan (85) synes ikke noe om politiets beslutning.


Pensjonisten skjønner likevel at politiet stenger midlertidig på grunn av situasjonen med. Anleggene er stengt etter kommunens instrukser, men like fullt er vi vitne til betydelig fotballaktivitet fra egenorganisert grupper. Idrettslag fortviler.


På grunn av den ekstraordinære korona- situasjonen stenges lensmannskontoret på Hitra for publikum. Norges Fotballforbund (NFF) ber om at alle banene stenges inntil. Bussen ble kjørt til politistasjonen på Stoa og låst av etter ranet natt til lørdag.


Politiet stenger for besøkende. Operasjonssentralen hos politiet i Nordland melder at det i natt har vært en del meldinger om støy fra private fester rundt om i hele fylket. Byggeplassen ble stengt, og flere arbeidere ble bortvist. Absolutt alle biler ble kontrollert.


Men kommunen måtte ha politiets hjelp for å sørge for at. Då kontoret vart koronastengt, var avtaleboka full ut mai. No håpar politiet i Nordhordland at dei som har bestilt time til pass, faktisk nyttar seg. Bevillingskontoret i Kristiansand har bedt politiet stenge Zarinas restaurant, kjent fra Hellstrøm rydder opp, Ariana Buffet og Vestre Kiosk.


Dette er på grunn av. Natt til søndag ble flere uteplasser i Tromsø korona- stengt. Da politiet ankom stedet ble det stengt, og gjestene ble sendt hjem.


Torsdag og fredag er grensekontrollen stengt. De vurderte at det. Kontakt Stjørdal lensmannskontor. Avtaler om nødpass gjøres over servicetelefon grensekontroll. Du kan betale. Sist oppdatert: 13.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.