mandag 22. januar 2018

Leietaker mistet nøkkel

Kom hjem til rent hjem ! Velg fast vaskehjelp i Tønsberg. Vi i JK Renholdsservice er mye mer enn bare et rengjøringsfirma.


Vi ønsker også å gi deg fritid til å. Når ikke kvinner lenger har tid til å vaske hjemme.

Bestill rengjøring allerede i dag! Mik Renhold Service. Fast vaskehjelp hjemme vil gi deg mer fritid. Vi hjelper deg ut av tidsklemma, gir god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene.


Huset er ryddig og skinnende rent. Veldig nøye og effektive. Kan definitivt anbefales!

Lindqvist Blaker. Glede hjemme vasker hos oss. Vaskehjelp ønskes. Usikker på hvordan du skal finne riktig vasker? Tjenesteranker-renhold. Har du en hektisk hverdag og finner ikke tid til å vaske hjemme ? Da kan vi hjelpe deg med vaskehjelp. Anker Renhold tilbyr vaskehjelp i Oslo og. De færreste ønsker å bruke for mye tid på rengjøring, og det er få ting familier er mer uenige om enn husarbeidet! Betal vaskehjelpen hvitt og sikre rettigheter.


Hvis du har vaskehjelp hjemme hos deg i varige oppdrag som går over ti kan det hende at du blir arbeidsgiver. Her er råd om hva en vaskehjelp bør koste og riktig pris.


Nordmenn kjøper stadig mindre svart arbeid. Vi har derfor snakket med. Trude Gunnlaugsson-Gravdal om vaskehjelp hjemme. Vi tar oss av rengjøringen, slik at du kan komme hjem til et nyvasket, rent og godt hjem !

Men er det tillatt? En undersøkelse vi har utført viser at man kan få privat vask hjemme ned i 100. Dette er første sak av vår serie om privat vaskehjelp hjemme.


Eksempler på hjemmetjenester er barnepass, renhol flyttetjenester, småreparasjoner, snømåking og hagearbeid. Eller du kan gi de ansatte vask hjemme som personalgode. Kjøp vaskehjelp hjemme enkelt og trygt. Det er utførende som trekker.


Lar du oss ta vasken – får du fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene! Du har kanskje hørt noen si at det er deilig å komme hjem til rent hus når vaskehjelpen har vært der. Nå kan det bli deg! Hvert hjem og hver kunde er unik.


Derfor skreddersyr vi en renholdsplan som passer for dine behov og ønsker. Innenfor tidsrammen som er avtalt står du fritt til å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.