fredag 19. januar 2018

Selge billetter til arrangement

Registrer deg på arrangørsiden, og du er klar for å selge billetter i løpet av få minutter. Selg billetter online.


Selge billetter til arrangement

Loven inneholder et forbud mot å selge billetter til slike arrangementer til en høyere pris enn den som er angitt på billetten fra arrangørens side eller det som. Alt du trenger for å begynne å selge billetter online. Lag en salgsside.


Du forteller oss litt om arrangementet ditt. Deretter opprettes det en oversiktlig nettside som du selger billetter fra. Ingen tekniske ferdigheter. StubHub samler fans fra hele verden og hjelper dem å kjøpe og selge billetter til hvilket som helst arrangement.


Mest populære arrangementer. Andrea Bocelli Amsterdam10. Celine Dion Oslo11. Turkey vs Italy - European. Betingelser for kjøp - Goticket goticket. Vi selger billetter til alle typer arrangement som krever billettvisning for adgang. Alle kan bli bruker av Gotickets billettsalg. Arrangør bestemmer pris på billetter og. Vi snakker språk, så det er lettere for deg å selge til våre millioner brukere. Søket fant ingen.


Aldri legg ut bilder av billettene dine på internett med synlig strekkode før arrangementet har vært. Ticketmaster AS selger billetter på.


Et vellykket arrangement starter med et vellykket billettsalg. En god billettsalgsløsning legger fundamentet for selve eventet. Med en solid partner som Eventim i. Hvordan kan BiljettShop. Denne sertifiseringen kreves for alle.


Selge billetter til arrangement

Kultar tilbyr. Vi oppretter egen nettside for ditt arrangement på kultar. Når vi begynner å selge billetter til et populært arrangement er det bokstavelig talt hundrevis og noen. Skal du selge billetter til et arrangement ? Fticket gir deg muligheten til å selge billetter fra din egen profil enkelt og raskt.


Sett opp konto her. Til noen arrangementer legger vi ut fribilletter for salg på nett. Arrangementer - vanlig salg av billetter, administrasjon for å opprette eller endre arrangementer. Hurtigsalg - Nytt selgergrensesnitt for å selge til flere.


Mange som kjøper videresolgte billetter på nettet, risikerer å bli lurt. Dersom du skal selge billetter til et arrangement der f. Billettsalg og videre inn på Innstillinger. Ringbillett selger billetter for små og store arrangement i vårt lokalområde.


Vi tilbyr løsninger som nettsalg, trykk av billetter osv. Du får en egen salgside på billett. Det er mulig å selge billetter i døra, scanne forhåndssolgte billetter, se salgshistorikk og.


I Norge er det ulovlig å selge billetter til overpris og det strider i mot Eventims. Tix selger billetter på vegne av Ibsenhuset.


Selge billetter til arrangement

Alle spørsmål vedrørende arrangementet skal rettes til Ibsenhuset. Kjøpsavtalen er underlagt lovbestemmelsene i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.