torsdag 15. februar 2018

Beregne fall på tak

Disse er skrå tretak med lufting under undertak og skrå tretak med kombinert undertak og vindsperre. Figur 3-viser hovedprinsippene for. Den ene utformingen har kombinert undertak og vindsperre, hvor den andre har lufting mellom vindsperre og undertaket. Silcartex 1kan bli brukt som kombinert undertak og vindsperre i isolerte skrå.


Prøver en gang til. Smile Er der noen som kan anbefale en.

Den monolytiske membranen. Se Byggforskseriens Byggdetaljer 525. Wütop Quadro kan legges som kombinert undertak og vindsperre på taktro forutsatt at samlet. Kombinasjon med taktro.


Brann: Icopal Primex kan brukes som kombinert undertak og vindsperre på tak i bygninger i risikoklasse 1-i brannklasseog. Ved bruk av kombinert undertak og vindsperre er det ikke nødvendig å etablere lufting mellom undertaket og isola- sjonen.


I isolerte skråtak kan det da isoleres. Baca CLASSIC 1og Baca STRONG 1og er beregnet for montering på langs av. Skal ikke brukes ved.

Er diffusjonsåpne undertak på rull levert av MONIER AS. Har en bredde på m. Produktet fungerer som kombinert vindsperre og undertak. Utbedring av skader i skrå tretak uten kaldt loft. Slik skal det virke.


Skrå isolerte. ULTIPRO Undertak kan også benyttes.


SINTEF Byggforsk bekrefter at Divoroll kombinert undertak og vindsperre SINTEF Certification Nr Utstedt første gang: Revidert siste gang: Gyldig til: Forutsatt. Undertaket fungerer som kombinert undertak og vindsperre og krever ingen luftspalte mellom isolasjonen og undertaket.


Det forenkler byggearbeidet samtidig. Det er da kun en luftespalte som går fra raft til møne, størrelsen på denne avhenger av. Uluftet loft må ha kombinert undertak- og vindsperre, for å gi mulighet for uttørking av fukt.


All lufting skjer mellom undertak og taktekning. Bør ikke brukes på spesielt utsatte steder. Isolert skråtak med sperrer av heltre. Wutop kombinert undertak og vindsperre.


Icopal Primex er beregnet brukt som vindsperre på vegg og som kombinert undertak og vindsperre i isolerte skrå tretak med opplektet, luftet. Ikke inndrev på loftet.

Isolasjonen bedre beskyttet mot gjennomblåsing. Undertaksbelegg: Det vanntettende sjiktet i et undertak. Så kom kombinert undertak og vindsperre av kartongplater. I de senere årene har det kommet mange ulike typer duk på rull.


På tak med sprang. DIFFTEQ 2SK² DIFFUSJONSÅPENT UNDERTAK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.