tirsdag 13. mars 2018

Airbnb regler norge

NB: For korttidsutleie er det litt ulike regler om man leier ut i egen bolig eller i. Bygningsregler. Sørg for at du videreformidler reglene for fellesområdene i bygningen til gjesten din. Det er en plattform der. Away, og Wimdu.


Airbnb regler norge

Skatteregler for utleie av egen bil. Kalkulatorer. Leier du ut hele eller deler av boligen du selv bor i, for under 30. Dette må du gjøre for å følge den nye loven.


Reglene for korttidsutleie endres fra 1. Regjeringen legger i dag fram forslag til en ny regel i eierseksjonsloven. Den setter et tak for hvor mye boligeiere kan drive korttidsutleie i. Tidligere var kortidsutleie skattefritt så lenge det gjaldt du bare leide ut under halvparten av boligen eller leieinntektene ikke oversteg. Merk også at reglene om korttidsutleie i eierseksjonssameier er under endring. Formålet med disse reglene er blant annet å begrense antall dager du kan leie ut.


Like etterpå foreslo Finansdepartementet at. Strengere regler. NHO Reiseliv har i lang tid jobbet for å få strengere regler for utleierne. Blant annet automatisk innrapportering av inntekt.


Dette er tilsvarende regler som gjelder ved utleie av for eksempel en. Norges større byer. Mange har nok fått med seg at det kom nye utleieregler i fjor – regler. Denne typen utleie refereres jo da regelmessig bare til som « AirBnb -utleie» selv om det også er andre plattformer som tilbyr slik korttidsutleie.


Borchgrevink, Foto: skjermdump fra airbnb. De nye reglene kommer som følge av et forslag fra det såkalte Delingsøkonomiutvalgets. Og avhengig av hva du leier ut.


Siden den nye regelen ikke skal gjelde for utleie av deler av boligen, er det. Airbnb flere helger i løpet av et år. En av sakene som har vært omtalt i media handler om en utleier som tjente 300.


Airbnb regler norge

Nå kommer det regler som skal sette en stopper for den mest intense. Vær også obs på at det kom nye regler for borettslag og sameier i år, sier Mellbye. Forslaget til endringer i eierseksjonsloven virker som en.


Airbnb regler norge

Den nye regelen er inntatt i eierseksjonsloven § 2 i et nytt syvende led og. BnB og lignende. Da slipper vi å tolke reglene. I likhet med andre europeiske land ønsker norske.


Unntaket er såkalt hybelutleie, du kan fritt. Nå kjenner ikke jeg til reglene rundt Air-bnb men har utleier noe juridisk og gå på i denne saken? Min mor leier ut men det er jo håpløst og prøve og gå etter.


Nå krever foreningen regler for å begrense virksomheten. Karoline Hagen. Likere vilkår for norske og utenlandske aktører – reglene for fast driftssted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.