torsdag 22. mars 2018

Alternativ til videregående skole

Men offentlige skoler er alle så store! Finnes det noe alternativ til vgs ? Bryr meg ikke om det blir fagbrev eller studiekompetanse, jeg vil bare bli. Varselmelding.


Da er praksisbrev et godt alternativ.

Det gir muligheter for. De to årene i bedrift teller som ett år opplæring. Disse årene går. Et alternativ til vanlig VGS.


Hos oss får du mer frihet til å ta videregående i den rekkefølgen du selv ønsker. Kanskje ønsker du å kombinere kurs på dag og.


Hvis du har søkt, men ikke fått læreplass når skolen starter opp igjen etter sommerferien, vil du få invitasjon til et møte på din «gamle» skole. Alternativ Opplæring.

På VGblir ulike muligheter kartlagt, på VGblir ulike jobbalternativ prøvt ut. Og på VGblir det en gradvis overgang til arbeid. Skolen tilbyr alternativ opplæring for elever med spesielle behov.


Elever som slutter i videregående skole i Kristiansan slenger ikke i gatene, men blir tilbudt alternativ skole, praksisplass eller jobb av. Elevgruppen ved alternative skoler omtales som elever som strever med mestring. Skolene tar kontakt med de elevene som er i. Dette kalles alternativt Vg3. Vi gjør bruk av de ordinære læreplanene i ulike fag i videregående skole, men gjør de nødvendige tilpasninger og forenklinger etter den enkelte elevs kapasitet og.


Opplæringen kan foregå på en videregående skole, eller i en eller. Da må du ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Tiltak i forbindelse med reduksjon av corona-smitte. Fra mandag 16.


Alle skolene i Agder følger råd fra Agder fylkeskommune, som igjen til enhver tid følger råd fra helsemyndighetene. Elever som har gjort sine arbeidsoppgaver og lite fravær på skolen kan få fraværet som alternativ undervisning.


Eleven leverer søknad til avdelingsleder dersom. Denne uken er det alternativ uke!


Oslo kommune har satt ned et utvalg som har utredet alternative modeller til dagens inntaksordning for videregående skoler i Oslo.

Rapporten er nå u. Postadresse: Polarsirkelen videregående skole, Nordland fylkeskommune. Fakturaadresse.


Velkommen som foresatt på Vestby vgs ! For noen uker siden ble dere invitert til møte her på skolen, men på grunn av Covid-har vi valgt å avlyse vanlige. Link til ressurser av tiltaket, publikasjoner, rapporter, annet: Kontaktperson: Rolf Helseth. Ringsaker videregående skole.


Elever ved skolen som har gjort feilvalg, får tilbud om å ta hele fag eller delmål innen et fag. UDV er et alternativ for deg som ønsker å kombinere skole og arbeid. Samarbeid med Verdal kommune, Verdal og Levanger videregående skoler og HiNT.


Hadsel vil jobbe for alternativ vgs. Sollerudstranda skole er en praktisk-rettet alternativ ungdomsskole. Fag og eksamener motiverte for skolegang og mer opplæring.


Et pauseår fra skolen gjorde at de ble mer voksne og ansvarsbevisste. Videregående skole.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.