onsdag 14. mars 2018

Bergen bruktbil salg

Bruktbilforhandler. Er du på utkikk etter en kvalitetsbil til riktig pris? Biler til salgs. Har du spørsmål om vårt utvalg av biler? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.


For å unngå tradisjonelt bruktbilsalg, velger mange derfor å levere bilen som innbytte ved kjøp av ny bil fra butikk.

Ta kontakt for tilbud! Vi er en ren bruktbilforhandler og tilbyr bruktbiler i mange prisklasser og merker.


Liten eller stor, el-bil eller hybri bensin og diesel – vi har et stort og spennende utvalg av nyere bruktbiler i Bergen. Det er mye penger å spare når nybillukten.


Den billigste bruktbilen ligger ute til Kr. Vurderer du flere brukte biler? Sjekk ut alle. Norges eldste Hondaforhandler.

Les mer om Autosalg. Nyest, Modell, Pris lav-høy, Pris høy-lav, Km lav-høy, Km høy-lav, År nyest-eldst, År eldst-nyest. Antall treff: 44. Se utvalg av våre bruktbiler som er til salgs.


Jæger Sentrum er den eneste autoriserte BMW- og MINI-forhandleren i Bergen og Hordalan. Gjert er en idrettsglad stril på år som har tar imot. Leasing (673). Gå til resultat.


Vi er opptatt av at kjøp og salg av bil skal oppleves trygt. Car4Sale er autorisert bruktbilforhandler hos politiet. Som godkjent bruktbilforhandler samarbeider vi. Feil, mangler eller skade er ingen hindring.


Vår målsetning er fornøyde kunder gjennom kundeforhold basert på tillit. Vår erfaring gir deg som kunde trygghet for at du alltid skal være fornøyd når du. For at du skal være sikker på at bilen du kjøper hos oss er trygg, gjennomfører våre bileksperter grundige kontroller av bilene vi selger.


Våre garantier: Volvo. Vi har bilutsalg både på Juvik og Storebotn, kun minutter fra Bergen sentrum. For oss er det viktig at du får den bilen som er best.

Autonett Bergen AS har mange års erfaring med kjøp og salg av nyere brukte biler. Vi tar bilen som den er. Vår kompetanse og kjennskap kommer deg som kunde til gode ved at vi.


Et bruktbilfirma i Bergen var så misfornøyd med bruktbilen de kjøpte fra. Det kan være krevende å selge bruktbil for private. Vi vil være et høyaktuelt alternativ til Finn og øvrige nettjenester for salg av bruktbil. Kjøp av bruktbil er for mange en stor investering.


Vi stiller garanti for bilene vi selger for å gi våre kunder trygghet og forutsigbare utgifter. Alltid på nett. Telefonnummer mangler, data er hentet fra offentlige registre. Aksjekapital, 0.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.