mandag 5. mars 2018

Stavanger turistforening turer

Stavanger turistforening turer

En tur i fellesskap gir økt livskvalitet, nye krefter. Glem stress med kvitteringsoblat og papirkort som ligger igjen hjemme når du er ute på tur. Last ned DNT-appen og få medlemskortet på mobilen!


Nærturene tar deg gjennom både natur- frilufts- og. God og trygg tur ! Her finner du beskrivelse av turene, oversiktskart og utskriftsvennlige kart. Inne på kartene kan du finne informasjon om snarveier, belysning og. Hver torsdag tar turleder deg med på en tur i Sandnesmarkå.


Stavanger turistforening turer

Passer spesielt for Voksne og Seniorer. Viser aktivitet 1–av 18. Spørsmål, bilder, arrangementer og nyheter angående turer for voksne fra STF. Et annet svært populært turmål er Dalsnuten utenfor Sandnes.


Stavanger turistforening turer

I tillegg til å bygge og drifte hytter og løyper arrangerer STF også mange turer, kurs og andre. Ellers er det flere turalternativer i regionen, og det er også mulighet for å delta på guidet tur.


Arbeidet med å merke turer pågår, og det kommer informasjon om turene her. Turen går fra. Det kaller vi nyttig. En tur hit kan kombineres med både Kjerag, fiske, bading og kortere turer rundt.


Stavanger, og dagsturer til. På grunn av smitteverntiltak er det viktig at KUN verten serverer kaffe. Ta med medbrakt kopp.


Mange kombinerer en tur til Stranddalen med en overnatting på Sandsahytta, andre lar. Kommer du fra Sandnes, anbefaler vi Lauvik - Oanes ferjen. Se rutetider her. Hadde en fantastisk fin tur t Norges finaste turistforenings hytta i helgå.


Lastet opp av Geir Stangeland 26. Event starts at Wed. VERDT DET: Hoddevik på Stadlandet er verdt en tur uansett om du skal surfe eller. Faste avganger til Lysefjorden.


Daglige avganger hele sommeren! Trygt og moro for hele familien!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.