tirsdag 26. juni 2018

Falsk patent sandnes garn

Falsk patent sandnes garn

Vanskelighetsgrad, Enkel. Veiledende pinner, Pinne nr 5½. I denne DROPS video viser vi en måte å strikke falsk patent rundt på rundpinne. Garnstudio, kunt u alstublieft mijn e-mailadres bij mijn vorige bericht.


Halvpatent er en ny teknikk for mitt vedkommende. Sandnesgarn har video på denne teknikken strikket frem og tilbake, som er veldig greit. Strikket i garnkvaliteten KOS. Vejledende pinde, Pinde nr.


Falsk patent sandnes garn

Lue i falsk patent En lue i falsk patent, som passer til både dame og herre. Garn : 1gram Lettlopi fra Lopi Pinner: rundpinne nr. Show less Show more.


Vi jobber hardt for å tilby det beste innen strikking og hekling, inspirasjon og gode rå men også. Hvis det finnes en perfekt teknikk for et varmt skjerf, så er det falsk patent.


Stickad tröja med falsk patent och raglan till barn. Den er reversibel, og den gjør plagget tykkere og varmere når det er.


Falsk patent sandnes garn

Måtte få hjelp til slutt av sønn til å trykke på «bilde» knappen da det var klin umulig å ta et vettugt bilde med en hånd. I forbindelse med Markedsdag på Sæter lørdag 11.


Mai, har vi bla tilbud på bomull fra Pt/Rauma. For dere som bor i nærheten, vil vi ha flere tilbud i. Størrelse - år. Sandnes garn, Norsk, gratis PDF opskrift i Smart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.