onsdag 27. juni 2018

Leie vålerbanen

Leie vålerbanen

Opplev skandinavias største kjøreanlegg med det bredeste utvalget i event- kjøretøy! Telt til utleie. Dette kan leies til presentasjoner, eventer, bevertning osv. Vi har et 2kvm.


Leie vålerbanen

Hallen har innlagt. I tillegg til vår asfaltbane for racing og roadracing og vår internasjonale gokartbane finnes det et offroadanlegg med motocross og enduro. Anlegget disponerer diverse kjøretøyer for utleie : Sommer og vinter Gokart, Volvo S4 Super Seven, ATV, 4xbiler.


NAF Trafikksenter. To dagers kurs: Sikkerhetskurs på bane dagkurs i økonomisk kjøring tungbil dag 2. Her er mulighet til å leie lokaler til selskap, begravelser, dåp. Det er flere haller og gymsaler det er mulig å få leie.


Leie vålerbanen

Priser;Kanonhallen med kunstgress på Haslemoen: 30- pr. Søk blant alle leieboliger i hele Norge! Etter forrige Gatebil har vi så smått begynt og diskutere hva det vil koste og leie Rudskogen for en dag eller hel helg. Banekjøring med egen bil - Trackday.


Du trenger ikke en dyr sportsbil, man kan kjøre. Taxitur i nye Audi RS på dragrace bane! Kjør Nissan GT-R på racerbane! Den billigste utleieboligen ligger ute til Kr.


Vurderer du flere alternativer? I tillegg leies Haslatun samfunnshus ut til private og offentlige arrangement. Inntekter for inndekning av driftsutgiftene skaffes gjennom utleie, basarer, lotterier. Mulighet for leie av mc ( gjøres ved påmelding ). Dekk og deleservice hver dag.


Her er tidtaking ned til hundredels av et sekund. Rudskogen er en særpreget bane du ikke finner maken til i Norge, og som gir særlig respons ved god kjøring. Banen er internasjonalt godkjent, og er Norges. Sigdal kommune i Buskeru hvor du kan leie rallybiler, gokarter eller.


Invitasjon til lisenskurs er Fulltegnet! Svenska Endurance Cupen. Containerleie. Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg og avtaler tidspunkt, størrelse og pris. Vålerbanen Racing Circuit! Visit Finnskogene. Det er også muligheter for og leie campingplassen for. Tilbake til naturen med solcelle og. Utleie av egen eller. Våre stasjoner. Kort vei til fasiliteter! Husk at de som ønsker å leie pitboks på Rudskogen må leie direkte. Instruktøren var veldig bra.


Hvis man vil kjøre fort da er det bare å leie bil i Tyskland og kjøre på autobahn. Jeg syns omtalen er nyttig.


Trivelig og enkel hytte ved Vålmangen - Fin naturtomt - Herlige friluftsområder i nærheten - Ca. Hos oss kan du også få leie stillas og lift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.