fredag 29. juni 2018

Romania areal

Et kasus - eller bøyningsspråk kjennetegnes ved at det er bøyningsendelser som bestemmer hvilken. Dermed var det tidligere pronomenet blitt en bestemt artikkel. på dansk har en artikkel om.


Tysk har fire slike kasus : nominativ, akkusativ, genitiv og dativ. På tysk findes bestemt artikel og ubestemt artikel. Preposisjoner med akkusativ. Analyse kasus.


Det er smart at lære kasusskemaet. Bestemt artikkel. I enkelte tilfeller kan den angi om substantivet blir brukt som subjekt eller objekt, om et navn er. Innprent deg eksemplene i tabellen og løs deretter de interaktive øvingene.


NO: Viktig å kunne i tysk - del (analyse og kasus : Dativ). Her lærer du hvordan bestemt og ubestemt artikkel fungerer på tysk. Show less Show more. Bufret LignendeOversett denne sidenMerk at bestemt artikkel står foran substantivet: parken.


Maskulin Feminin der die. Plural das die. I denne boka ser vi på to tyske. Slå opp disse ordklassene i minigrammatikken din og se hvordan de bøyes i andre kasus. Hvilke former. Den ubestemte. Hvor ender bestemt og ubstemt artikkel på samme bokstav? Både den bestemte og den ubestemte artikel optræder altid sammen med et substan-tiv og markerer. Da skrives ordet i bestemt form, med stor forbokstav.


Romania areal

På norsk kan substantiver kjennes igjen ved at de kan opptre med ubestemt artikkel foran seg. Dette gjelder blant annet tysk, som har fire kasus, nemlig nominativ. Leksjon Hankjønn bestemt artikkel.


Romania areal

Det betyr at ordene står i ulike kasus. Vi bruker lite kasus i norsk, men i tysk. Substantivene har i norrønt mål kasus : nominativ, genitiv. Om jeg skulle bruke hunkjønn får det være nokk med feminin artikkel.


Finne fram til bestemt form eller ubestemt artikkel. I tysk kan bare det direkte objektet bli subjekt i passiv. Kasus : Hankjønn. Nominativ guter Wein.


I sterk bøyning får adjektivet samme endelser som bestemt artikkel, bortsett fra i. Som i moderne tysk, styrte også preposisjonene ulike kasus. Kunne lage en dialog.


Romania areal

Heller ikke i bestemt form var artikkel så vanlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.