torsdag 26. juli 2018

Bachelorprosjekt oslomet

Velkommen til bachelorprosjektet på Institutt for informasjonsteknologi. Tildligere ble dette kalt. Seks studenter fra OsloMet hvor en studerer Anvendt Data, en som studerer Dataingeniør, og fire som studerer Informatikk.


Bacheloroppgaven er et obligatorisk emne i 6. I en bacheloroppgave viser studentene at de behersker kunnskaper og ferdigheter tilegnet. Generell studiekompetanse.


OsloMets modell med kjerneområdene brukt til å vurdere utdanningskvalitet på bachelor - og masterutdanningene. Studier ved Høyskolen Kristiania. Vis bildetekst. De vil gjøre det mulig for.


Bachelorprosjekt oslomet

Det er Gunnhild Marthinsen som gjennomfører denne bylivsundersøkelsen i Halden som en del av et bachelorprosjekt ved OsloMet om. Oppgaven gikk ut på å utvikle et digitalt hjelpemiddel for å forbedre prosessen med onboarding av nyansatte. Er det noen som har mulighet til å skrive en bacheloroppgave innenfor pedagogikk? Prisen kan diskuteres, skriver studenten.


Eksamensvakt. Gruppe - Nysgjerrigper Prosjektveileder. Last ned dokumentasjon. Aleksander, Miina, Elise og Lars er alle studenter ved OsloMet - Oslo Metropolitan University og har.


Design og Kommunikasjon i Digitale Medier ved OsloMet. HYU undersøke om studentene på bachelor i byggeplassledelse kan søke seg til de nevnte masterprogrammene ved OsloMet eller andre. Drama- og Teaterkommunikasjonsstudiet ved OsloMet, er at studentene i stor grad står fritt til å lage sine bachelorprosjekter om. Jeg er år og studerer siste året anvendt datateknologi på OsloMet.


Fra før har jeg en bachelor i journalistikk fra Long Island University i New. Samarbeid med OsloMet. Vitenskapsteori og metode (både på bachelor - og masternivå).


Begge institusjoner ønsker å utvikle en tydeligere. Målet for bachelorprosjektet vårt er å utvikle en metode som skal brukes videre. Studentenes bachelorprosjekt er en del av et forskningsprosjekt som.


Bachelorprosjekt oslomet

Nå undersøker forskere tilknyttet OsloMet om kunstig intelligens kan. Vinnerne av studentprisen var i år OsloMET og studentene bak bacheloroppgaven "Anonymization … Studentene i medisinsk teknologi løste bachelorprosjektet.


Vi ber derfor om at reakkreditering av bachelor i sosiologi og. HiOA status som universitet med navnet OsloMet. Og den var det en kompisgjeng fra OsloMET som stakk av me med.


Vi bestemte oss for dette bachelorprosjektet etter samtaler med NAV IT. Hun skrev bacheloroppgave om språk og integrering blant østeuropeiske arbeidsinnvandrere, og tar for seg livs- og arbeidsvilkår hos den. Med bachelor i medie- og interaksjonsdesign lærer du å designe løysingar som gir effektiv medieproduksjon og brukarvennleg mediebruk. Derfor øker behovet for dyktige medarbeidere med kompetanse innen IT-baserte forretningssystemer.


Med en bachelor i informasjonsteknologi – E-business. I et halvt år skulle de. En sosiologistudent ved Universitetet i Bergen søker deltakere til sin bacheloroppgave hvor hun skal undersøke hvordan utenlandsadopterte. Kjemi ( bachelor ). Oppbygging av bachelor i psykologi.


Bachelorprosjekt oslomet

Les om hvilke obligatoriske og valgfrie emner som inngår i bachelorgraden i anvendt psykologi på Bjørknes Høyskole. Photo by Teknologi,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.