mandag 30. juli 2018

Badeferie malaysia

Familietilbud på Meritus Pelangi, Langkawi. Nyt strandliv, dykking i verdensklasse og eventyr som for eksempel.


På denne dages badeferie i Malaysia vil du nyde de kridhvide sandstrande omgivet af klart blåt van. Søk og finn din neste sol- og badeferie her. Finnes det noe deiligere enn å flykte fra det norske klimaet og slappe av på en langstrakt strand hvor lunkne, lokkende.


Ving selger reiser med charter samt pakkereiser med hotell og rutefly. LANGKAWI: I dag er dette Malaysias feriestjerne, med så mange luksusresorter at du ikke klarer å velge. Foto: MALAYSIA TOURISM Vis mer. Opplev det beste av Malaysia inkl.


Badeferie malaysia

Bestil din rejse til Malaysia her! Hvorfor ikke starte din ferie med et par dage her? Anne-Grete og Viktor er på en månedslang ferie sammen med.


Kuala Lumpur er Malaysias farverige og spændende hovedstad. Se datoer og priser. Gemt af vejen ud for den nordvestlige del af halvøen på havgrænsen mellem Thailand og Malaysia.


Badeferie malaysia

Vestmalaysia på Malakka-halvøen mellem Thailand og Singapore, ofte bare omtalt som. Malaysia er som to lande i et, såvel geografisk som oplevelsesmæssigt. Vi skreddersyr din ferie i Malaysia.


Eksklusive rundreiser med det. Denne turen er en kombinasjon av storby, spennende natur og badeferie. Turen starter i. Når vi begynte å se på kartet så vi at østkysten av Malaysia ga flere svært gode muligheter. Valget falt til slutt på øya Pulau Besar, en liten.


Langkawi er beliggende på Malaysias vestkyst, tæt på grænsen til Thailand. Området består af en skærgård med flere øer, som har de mest fantastiske strande. I Malaysia møder du en venlig lokalbefolkning uanset om du befinder dig i den. Penang et god bud.


Badeferie malaysia

Ferie i varmere strøk uten å kunne bade i sjøen. Første uken med rundreise i Malaysia var helt toppers. Etter det gledet vi oss til å komme til hotellet. Kompromisløse rejser til Borneo og afslappende badeferier i Malaysia Oplev dyrelivet, hjertet af regnskoven og små paradisøer.


Læs mere her på siden. Kort sagt: Singapore er en enestående by! Så reiser vi videre til “storebror” Malaysia – et av verdens beste ferieland. Få land i verden kan tilby et større mangfold.


Kota Kinabalu er den største byen i provinsen Sabah i Øst- Malaysia. Her kan du nyde en luksus- ferie i solen og slappe af på en af de utallige billedskønne strande. Du kan nyde god mad eller.


Storby, højlandet og Ø- ferie. Reiser til Malaysia. Vil I tilsætte rejsen lidt storbykulør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.