mandag 16. juli 2018

Glattkjøring tips

Vårt tips : kjør som du ville gjort ellers, så finner du ut hvordan du reagerer på de. Ta korte prøvebremsinger. Hvor mye bremser det? Les våre tips og råd om kjøring på glatt føre.


Lastet opp av NAF tips til kjøring på glatt føre - Motor - Klikk. Slik unngår du problemer. Når føret blir skikkelig vanskelig, er det viktig å ta noen forholdsregler. HVa kan jeg egentlig vente meg?


Er det noen som har tatt det nylig. Forbruker, jus og økonomi. Glattkjøring ! Bil og trafikk - Kvinneguiden Forum innlegg 2. Flere resultater fra forum. Teoritentamen.


Glattkjøring tips

Det krever mer enn bestått teoriprøve og teoretiske kunnskaper for å kunne ferdes i trafikken på glatt føre. Under finner du.


Kurset skal gi elevene kunnskaper, ferdigheter og innsikt som er nødvendig for å kunne utvikle en form for handlingsberedskap mot ulykker. Sikkerhetskurs på. Statens vegvesen - Tips til. Her gir vi deg noen tips om hvordan du skal takle glatt føre.


Show less Show. Slippery road course. Martins gode råd for glattkjøring. BLINKLYS: Om vinteren er det ekstra viktig å gi signal i god tid. Ingen skal være i tvil om hvor du skal. Vil du bli tryggere på glattkjøring, teste den splitter nye bilen din eller bare leke deg. NAF som stiller for å komme med tips til kjøringen. Heretter må alle trøndere hit til Lånke for å ta glattkjøringskurs. Det nye anlegget for glattkjøring har kostet millioner kroner og åpner fredag.


GLATTKJØRING : Bjørn Legreid fra Vinterveienes helter og Bård. Når du skal gjennomføre sikkerhetskurs på øvingsbane (også kjent som glattkjøring ). Bruk gjerne til de forskjellige uttrykkene. Lære å heve skrens, bremsemåter osv. Forskning viser at dette førte til at bilfører etter kurs følte at de kunne få.


Glattkjøring tips

Det vil kunne gi dere nyttig tips til hvordan øvelseskjøringen kan gjøres på en god, sikker og lærerik måte. Det er en klar sammenheng mellom liten erfaring og.


En trafikklærer i Oslo er mistenkt for å ha løyet om at elever har gjennomført glattkjøring. Les om produktkonsulent Peter sine beste tips når du skal ut å kjøre på glatta. Hvert år holder produktkonsulent Peter Mørk (39) glattkjøringskurs for.


Glattkjøring tips

Snødekte og islagte veier byr på utfordringer for sjåførene som deltar i NATO- øvelsen Trident Juncture. I starten av øvelsen skjedde det ulykker. Et skritt nærmere lappen da jeg har landevei i morra. Skal kjøre fra Skien til Drammen.


Noen tips til landeveien ? Nå inviteres det til Åpen dag med glattkjøring på NAF Øvingsbane. På NAFs Åpen dag kan du bli kjent med egen bil, få tips om hvordan du.


Vår kjørelærer kan bidra med verdifulle tips for å sikre at du får bestått.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.