mandag 30. juli 2018

Sponsormidler 2019

Vi er glad for å kunne bidra til tiltak som fremmer utvikling, trivsel og positivt. Fortell oss litt om hva dere gjør og hvordan dere vil bruke sponsormidlene, så kan det hende at nettopp din klubb eller forening får støtte. Vil du søke om sponsormidler ? Sponsormidler. Franzefoss skal være en trygg og god nabo som gir.


Uncategorized. Søke sponsormidler ? Du kan ikke søke Norsk Tipping om tildeling av spillemidler. Ta kontakt med kommunen. Størrelsen på eventmarkedet i Norge.


Hver måned velger BKK velger en organisasjon i vår region som får tildeling av sponsormidler. Kontaktperson for sponsormidler, annonsestøtte og gavepremier er Arild Markussen og Lars- Andreas Østvik. Svorka bruker inntil en million kroner årlig i sponsormidler til lokale aktiviteter i. Energi bidrar hvert år med sponsormidler til ulike formål.


Send oss en søknad! Miljø og samfunn. Fyll ut skjema og send inn. Equinor er stolt sponsor av fremtiden. Vi støtter landets største. Gjennom Sulland Fondet gir Sulland Gruppen hvert år støtte til konkrete, positive formål. Nytt år er i gang for Tanken, og vi starter nå å planlegge sponsormidler. Hennig-Olsen Is støtter kvinner i næringslivet og er sponsor for nettverket Women in business på Sørlandet. Share this post: « VELKOMMEN TIL.


Nordlaks deler ut sponsormidler til drift eller prosjekter i regi av idrettslag, foreninger eller andre frivillige organisasjoner. Tiltak som retter seg mot barn og unge. Nå ønsker vi også i større grad å gi sponsormidler til lokale formål innen idrett og kultur.


Derfor har vi etablert Würthfondet, som skal stå for sponsing i. Bjørnsmartnan ble opprettet som Kystmarked ved Kgl. Har du et godt formål som trenger støtte? Trøndelag Kraft er opptatt av å bidra. Derfor inviterer vi klubber, borettslag og foreninger til å søke om støtte.


Sponsormidler 2019

Mange frivillige jobber iherdig for å sikre gode baneforhold. Vi er stolt våre sponsorer som hjelper oss med dette. Hovedmålet for tildeling av sponsormidler er at all sponsing skal oppleves positivt og styrkende for BIRs omdømme. BIR sponser derfor tiltak som: - handler om.


Sponsormidler 2019

Planetariet ved Vitenfabrikken i Sandnes. Med en gave på hele millioner fra vårt gavefon kunne en større oppgradering av både teknisk. Vi har dessverre ikke mulighet for å behandle.


This package is tax deductible in the amount of $480. Sammen med Eirin Meslo, som nå spiller Mix-turnering i Skotlan har Nina Aune Ingeborg Forbregd og Torhild Bjørnsta fått nytt lagnavn. Gavemidlene er rene gaver hvor vi ikke krever noen motytelser, og må ikke sammenlignes med sponsormidler hvor motkrav i form av profilering er en vesentlig.


Sponsormidler 2019

Mowi ønsker å støtte opp om lokalsamfunnene hvor vi har aktivitet. I over år har Posten sponset håndball. Les om de forskjellige initiativene.


Utlysning med invitasjon til nominasjoner og søknad om midler til forskningsstøtte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.