torsdag 19. juli 2018

Vålerbanen kommende aktiviteter

Velkommen til Vålerbanen, skandinavias største kjøreanlegg med det bredeste utvalget i event-kjøretøy! Bare halvannen time fra Gardermoen. Vi tilbyr rå.


Vålerbanen kommende aktiviteter

Alle aktiviteter foregår på samme anlegg som NAF Trafikksenter har sin virksomhet. Se direktesendt sport fra hele landet, finn kommende og tidligere….


Saker til grenmøte roadracing MSK – kommende helg! Svenska Endurance Cupen. Grunnet Covid-er det ikke tillatt med publikum på Rudskogen Motorsenter inntil videre. Kommende aktiviteter på banen.


I tillegg til vår asfaltbane for racing og roadracing og vår internasjonale gokartbane finnes det et offroadanlegg med motocross og enduro. Passer for alle nivåer. Italiensk Dag på Vålerbanen. Aktiviteter : Oppvisning – klassiske italienske racere på banen.


Det er samlet en del av de. Først kom PSA med overskudd for første halvår, så kom den kommende. JPRacing 2Timeren. Trening før løp. KNA Varna Årsfest. Vis alle aktiviteter. AKTIVITETER FOR BARN! Har ungene bildilla blir det en drømmedag eller drømmehelg å være på Gatebil. Teamet reiste rett fra sesongavslutning i New York, til Vålerbanen for å. Sommeren er i anmarsj og dermed blir det full aktivitet blant roadracingentusiastene! Sesongen innledes.


Neste helg blir det festforestilling på Vålerbanen i Hedmark, når Swedish Touring Car. Stian Sørlie opptatt med andre aktiviteter. Det blir full aktivitet hele lørdag og søndag.


Han kjører selv. Skrevet Februar 11. Kjøring på Rudskogen kommende lørdag. Midlertidig informasjon om kommende sportsbiltreff.


Vålerbanen kommende aktiviteter

Corvetteklubben inviterer NSKs medlemmer til Vålerbanen 6. Men dessverre innbyr fortsatt ikke «sommeren» i Trøndelag til sportsbilrelaterte aktiviteter, og etter en kort. Den første NM-helgen på Vålerbanen for vel to uker siden var første. Førstkommende helg blir det stor aktivitet på Rudskogen Motorpark i Østfold. Da kjøres det både NM-runder, Norgescup og Subaru Cup i. Planene er også klare for å utvide aktiviteten med bilkjøring.


Vålerbanen kommende aktiviteter

I nest siste løp på Vålerbanen crashet Gulbrandsen i en betongmur og kunne så nær ha. Finnskogbanen i Åsnes kommune kommende helg.


Norges mest prestisjefylte talentkonkurranse, arrangeres i år på Vålerbanen 19.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.