fredag 26. oktober 2018

Fortrinnsrett til del av stilling

Men hva vet vi om deltidsarbeidet «rundt om i landet», altså i kommunene? Og har hvilke. Hvordan står det egentlig til med deltid og heltid i kommunene?


Hvis vi ser på stillingsstørrelse, er forskjellene mindre. Vi kan ikke akseptere at altfor mange kvinner tjener lite, har de tyngste jobbene og ikke engang får jobbe heltid. Det er urettferdig, usosialt og øker forskjellene. Andelen kommuneansatte som jobber heltid steg fra til prosent fra.


Fortrinnsrett til del av stilling

Det er ennå forskjeller i heltidsandelene mellom kvinner og menn. Hva menes med heltid ? Du kan se flere tall og mer statistikk på temasiden om heltid og deltid. Grunnen til denne forskjellen ligger i at KS, som riktig er, oppgir heltidsandelen.


Emma jobber i prosent stilling i helkontinuerlig skiftarbeid. Når forskjellene er kartlagt, skal dere undersøke årsaker og sette inn tiltak for å stoppe eventuell. Var stillingen utlyst som deltidsstilling, eller var heltid en mulighet? FORSKJELL : Det er stor forskjell på helsefagarbeiderne i Finland (t.v) og Norge.


Nei, det har aldri vært tema her, sier helsefagarbeider Sonja Dietrich. Altfor mange har usikre jobber, med lav stillingsprosent og midlertidig stilling.


Vi er stadig på jakt etter gode førere til trikk og T-bane, primært deltid helg, og. Som fører jobber man i turnus, og det er litt forskjell på om man er deltidsansatt eller heltidsansatt. En forskjell på pleiemedarbeider og helsefagarbeider, er at helsefagarbeider har autorisasjon som. Det kreves ingen formell utdanning for å kunne jobbe som pleiemedarbeider.


Alle sektorer. Hos ONLY Stores vet vi at våre medarbeidere gjør en stor forskjell ! Du har rett til hjelp fra NAV til å komme i jobb når du har registrert deg som arbeidssøker. Tabell 7-5: Økonomisk handlingsrom for heltid sett i lys av sykehusstørrelse. Kvinner jobber deltid i langt større grad enn hva menn gjør.


Titusener av arbeidstakere jobber deltid, men ønsker seg større stilling. Flertallet av dem er kvinner. Noen velger en lavere stillingsprosent - fordi det passer dem.


Finn ut hva en master kan bety for deg og karrieren din. Bachelor versus. Viktig for å få jobb. LO, Fagforbundet og Handel og Kontor setter fokus på heltid i årets valgkamp.


Fortrinnsrett til del av stilling

I tillegg er det store forskjeller mellom bransjer. Vi vet også at kvinner som jobber deltid har mindre muligheter for kompetanseutvikling i jobben.


Politikere, NHO og LO vil gjerne ha oss til å jobbe heltid. For økonomiens skyld. Men hva hvis man heller ønsker å prioriterer seg selv eller familien sin enn velferdssamfunnet?


Fortrinnsrett til del av stilling

Forskjellen er altså ikke større i mitt tilfelle!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.