tirsdag 30. oktober 2018

Hva skal barnebidrag dekke

Hva skal barnebidrag dekke

Det vil være umulig å skrive en artikkel som dekker alle tenkelige. Det skal mye til for at bidragsmottaker får innvilget bidrag bakover i tid.


Ved offentlig fastsettelse av barnebidrag tar NAV utgangspunkt i hva barnets. Lurte på hva pengene går til når far gir barnebidrag til meg og ikke forsørger hver måned? Skal det bidraget dekke absolutt alt i et forbruk. Hun ønsker vi skal dele likt på alt, inkludert AKS og andre mindre kostbare aktiviteter.


Jeg mener det er hennes ansvar. Hva tenker dere? Denne plikten er. Barnebidrag skal betales av den av foreldrene som ikke bor sammen.


Hvis foreldrene ikke blir enige om barnebidraget, kan hver av dem kreve at. NAV fastsetter bidraget på bakgrunn av en fastsatt sjablong for hva barn koster. Det er barnet som eier bidraget, og.


Er det meningen at den som betaler barnebidrag skal gå fri for alt annet av kostnader til barnet eller deler man på store ekstrautgifter lik ovenfor. HVA SKAL BARNEBIDRAG DEKKE? Likestilling for. Har dere fått Nav til å regne ut barnebidraget, er det mange utgifter.


Elvebakk peker også på at det er totalkostnaden som må vurderes, ikke hva Navs bidragskalkulator. Foreldrene kan selv bli enige om hvor stort bidraget skal være. Derfor bør dere få til en privat avtale som dekker også disse utgiftene.


Hva skal barnebidrag dekke

Bidrag beregnes enklest ved bruk av bidragskalkulator. Hvilke forhold du må være oppmerksom blir også beskrevet nedenfor. Herunder hva barnebidraget er ment å dekke, om plikten til å betale barnebidrag kan gis tilbakevirkende kraft, om bidraget skal følge.


Dere som får barnebidrag fra far, hva skal det dekke ? Finnes det noen retningslinjer for dette? Forskjell på privat avtale og avtale gjennom NAV. Jeg synes nettopp det er vanskelig å finne et konkret svar på hva et barnebidrag skal dekke når det er 50- 50.


Hva skal barnebidrag dekke

Samtidig skal samværsforelder være med på å dekke husleien hos bostedsforelder. Jo mindre omsorg far har, jo mer barnebidrag får mor.


Plikten til å betale barnebidrag gjelder uavhengig av om forelderen. Privat avtale. I utgangspunktet er barnebidrag et privatrettslig. Særtilskuddet skal dekke utgifter som går utenfor det bidraget skal dekke, og som.


Jo mer samvær man har med barnet, jo lavere barnebidrag må man betale. Men hovedregelen er at bidragsmottakeren skal dekke utgifter til klær.


Følgelig faller dette under hva barnebidraget skal dekke da det fremgår helt utvetydig. Kostnadene til eks-partneren skal således ikke dekkes av. Samværsfradraget som gis i barnebidraget skal dekke de utgiftene den.


Her finner du informasjon om hva begrepene betyr og hva de innebærer for. Det betyr at det som er best for barnet, skal ligge til grunn for alle.


Når barnebidrag fastsettes, tas det utgangspunkt i hva et barn koster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.