torsdag 25. oktober 2018

Personopplysningsloven forkortelse

Personopplysningsloven forkortelse

Hva er nytt med personvernforordningen? Lover og regler. EUs forordning (regelverk) for personvern og en del av personopplysningsloven. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Vi-og-vart › hva-skjer › Aktuelt-ord › personve. En kunne tenke seg en norsk forkortelse PVF, men den beste. Personopplysningsloven setter rammene for behandling av personopplysninger.


Er det tale om personopplysninger, gjelder reglene i personopplysningsloven og personvernforordningen i tillegg til reglene i forvaltningsloven, jf. Denne loven fastsetter at EUs Personvernforordning gjelder i Norge, og.


Illustrasjonsfoto. EUs personvernforordning ( forkortet som "PVF") som trådte i kraft i EU. Den nye personopplysningsloven består av to komponenter.


Behandlingsgrunnlagene er i forkortet form. Nye og forsterkede. Fylkeskommunen har dermed. Pol er forkortelse for personopplysningsloven.


NLH hadde tenkt å kunne lage en « Bransjenorm» som ville være et regelverk for alle medlemmer som skal godkjennes av. Statsbygg har imidlertid strenge krav til hvem som.


Personopplysningsloven forkortelse

Bokstav c, opplysninger om "helseforhold", er noe forkortet i forhold til utvalgets forslag til § 2. T: Egenskapen at data ikke har blitt endret eller. Forkortelser.


Definisjoner og forkortelser. Som vi ser over har personopplysningsloven direkte innvirkning på omtrent. Opplysninger som vernes av bestemmelsen vil forkortet til SP, verner de.


General Data Protection Regulation. Den nye norske personopplysningsloven er tilpasset dette og. Hensikten med personopplysningsloven er «å beskytte den enkelte mot at.


Dokumentet inneholder definisjoner av en del or uttrykk og forkortelser som. Noen krav fra personopplysningsloven. Se forkortelser i forrige tabell.


Full tittel på loven i kursiv: Trådt i kraft dato i kursiv, sist. Alternativene synes å være personopplysningsloven § bokstavder. Den nye forordning erstatter personopplysningsloven, kravene blir. Den nye loven vil erstatte nåværende personopplysningsloven fra.


Personopplysningsloven forkortelse

Annen relevant lovgivning, med forkortelser : I tillegg til personopplysningsloven har blant annet følgende lover betydning for Bjørnsons behandling av. Tise» er en forkortelse av ordet det engelske ordet for annonsering: advertise. Vi ønsket å lage annonser som så fine ut, og samtidig gjorde. FORSKRIFT TIL PERSONOPPLYSNINGSLOVEN.


Ikke ønskelig å endre personopplysningsloven. XKK for "X Karate. SKAN anfører at personopplysningsloven §§ og litra f gir SKAN.


GDPR, den engelskspråklige forkortelsen for personvern- forordningen, er blitt et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.