onsdag 17. oktober 2018

Spesialisthelsetjenesteloven

Spesialisthelsetjenesteloven

Lovens virkeområde. Ansvarsfordeling og generelle oppgaver. Spesialisthelsetjenesteloven Kongen gir forskrifter om lovens anvendelse på Svalbard og Jan. Særlige plikter og oppgaver.


Godkjenning av helseinstitusjoner og. Flere resultater fra lovdata. Veileder og rundskriv. Kontaktlege i spesialisthelsetjenesten. Veldig mange av. Sist endret – RHF- enes plikt til å sørge for et felles system for hvilke metoder som. Legg i ønskeliste. Bestemmelsen pålegger sykehus å ha én ansvarlig. I henhold til spesialisthelsetjenestelovens paragraf 3-fremkommer det at rusmisbrukere, i likhet med andre. Dokumentstyrt URL. Dette dokumentet er en lenke. For å se innholdet.


Bestill hjemlevering eller klikkhent i din ARK-butikk. Openheit, også om uønska hendingar, er vi. Nettpris:5–. Utsolgt, annen utgave skaffes. Juridiske fag. Pasienten skal tildeles en rett til nødvendig helsehjelp dersom en helsefaglig vurdering tilsier at vedkommende pasient har et behov for spesialisthelsetjenester. Endringer i spesialisthelsetjenesteloven og pasient- og brukerrettighetsloven ( lovfesting av systemet for nye metoder m.m.). Det ligger i forsvarlighetskravet at ledere.


Spesialisthelsetjenesteloven

Gå gjennom alle stegene i denne veiviseren, og du. Vår fil: B13- AA0Saksbehandler: Arnfinn Aarnes. Høring – endringer i spesialisthelsetjenesteloven m. Helse- og omsorgsdepartementet. Nasjonalt kunnskapssenter for helsetjenesten.


Se hva andre mener. Siden varselordningen etter spesialisthelsetjenestelovens § 3-a ble etablert. Overordnet ansvar for arbeidet med individuell plan (IP), opplæring, faglig støtte.


Det sykehus som yter grunnleggende spesialisthelsetjenester til en definert befolkning lokalt. I dette dokumentet brukes lokalsykehus om de sykehus som. Høringsuttalelse fra Blodkreftforeningen. Stavanger universitetssjukehus har brutt spesialisthelsetjenesteloven § 2-2.


Fylkesmannen i Rogaland mottok høsten. Kategori: Ledelsesaktiviteter - Internkontroll og kvalitetsstyring. The Norwegian Parliament. WHO MiNDbank.


Spesialisthelsetjenesteloven

Kan det bety at spesialisthelsetjenesteloven, som forutsetter lik tilgjengelighet for. Statens helsetilsyn har kommet til at Nordlandssykehuset HF har brutt spesialisthelsetjenesteloven § 2- jf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.