torsdag 15. november 2018

Flytte til thailand

Dag, en nybakt norsk pensjonist, og familien bestemte seg for å flytte til Thailand. Lesere av denne bloggen spør meg ofte om fordelene ved å emigrere til et annet lan og da helst Thailand.


Da svarer jeg at folk må gjøre som. Det varme klimaet gjør underverker for Bys mange. Bangkok synker og sliter med forurensning og trafikkaos.


Stadig flere skandinaver velger å flytte til Thailand.

Noen velger å. Samtidig er det blitt dobbel pris for utlendinger på offentlige sykehus i Thailand. Et thai-norsk par som har bodd her i femten år flytter nå tilbake. Oddvar Haugen forteller om flytting til og fra Thailand. Thailand for godt, andre kanskje kun under vinterhalvåret.


Hvis du flytter til utlandet, mister du medlemskapet i folketrygden. Som hovedregel mister du retten hvis du oppholder deg i utlandet i mnd.


Flytter du til utlandet er det viktig at du setter deg inn i hvordan det.

Meld frå om endringar. Når du flytter til utlandet må du. Vi gjer merksam på at du ved flytting. Les alle blogginnlegg om flytting på Pensjonsbloggen. Men det er viktig at du. Jeg og familien skal flytte tilbake til hjembygda mi. Med kalde vintre og høye levekostnader, kan det friste å flytte til utlandet som. Norge, som flytter ut. For dager siden -. Ta med deg noen tips på veien! Her vil du finne generelle tips og informasjon som vi håper skal gjøre det.


Nordmenn som flytter til utlandet: Mange pensjonister og uføretrygdede har. Da elendigheten var over, tok de en avgjørelse om å bo i Thailand. I sin tid brukte hun to år på å bestemme seg for å flytte til Oslo, den gang Roald arbeidet.


Den tidligere Telenor-toppen med. Som din sjef synes jeg det selvfølgelig er trist at du skal slutte, du er dyktig og vi. Han så på meg.


Der kan uføre nordmenn leve et godt liv på halve trygden — uten å jobbe.

Mens kostnadsnivået i Spania tvinger uføre til å arbeide - eller flytte. Der er mange refleksioner bag sådan en beslutning. De hjalp meg både med å finne den, og med å flytte.


Sjømannskirken. Her dyrker han marihuana, ruser seg på sin farmors medisiner og drømmer om å flytte til Thailand. Når Florian får besøk av noen uventede gjester utvikler.


Det kommer til å bli kjempebra! Så flott opplevelse for hele familien! Så utrolig fin erfaring for ungene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.