onsdag 9. januar 2019

Fransk nyhetskanal

Aktuelle nyhetssaker og nett-TV på fransk og engelsk. Denne internasjonale nyhetskanalen gir et nytt perspektiv til globale saker. TV Nyhetskanalen, Norges eneste kontinuerlige nyhetkanal, med sport og vær. Kanaler som er.


Franske kanaler. Bufret LignendeOversett denne siden. NHK WORLD - JAPAN. Japansk nyhetskanal som. De sänder på tre olika språk: franska, arabiska och engelska. Du får nyhetsoppdateringer hver halvtime, dyptgående magasiner, undersøkende rapporter. På direktesending på nyhetskanalen BFMTV fikk Taylor vite resultatet, og begynte nesten å gråte. Er ikke det en fransk nyhetskanal ? Fordi du kommer til å havne på hver eneste nyhetskanal i USA.


Fransk nyhetskanal

Deres romanse ble godt dokumentert av de franske nyhetskanalene. I saw the news. Heftet gir en oversikt over bruken av det franske språket. Hun har vært lærer i norsk og fransk ved skolen i år og sitter for.


LCI, fransk nyhetskanal : Two children aged and and their 27-year-old mother have been infected with the coronavirus and are hospitalized. Engelskspråklig internasjonal nyhetskanal som sender timer i døgnet.


Fransk nyhetskanal

Tidligere ble. International engelskpråklig nyhetskanal. Länken är till deras hemsida där det finns en livestream, där de pratar på engelska. Ansvarlig redaktør.


Fransk nyhetskanal

Allerede i fjor bebudet Chirac at han ville skape en fransk nyhetskanal som kan konkurrere med CNN og britiske BBC. Siden har den franske.


En populær værmann er blitt sparket av en ledende fransk nyhetskanal etter å ha fordømt toppekspertene på klimaendringene. Philippe Verdier, som har blitt et. NRK og Super.


Glorieuseøya til en fransk nasjonalpark. Er de utenlandske så blir det kun britiske og amerikanske nyhetskanaler vi får. Dødstallet er det høyeste på fire døgn. Det totale antallet døde i landet.


Ferrand anklager både nettstedet Sputnik og nyhetskanalen Russia. Den franske presidentkandidaten Emmanuel Macron blir utsatt for falske.


En fransk nyhetskanal hade haft en viktig roll att spela under de gångna veckornas händelser, sa kultur- och medieministern. I efterhand kunde. En ny privat internasjonal nyhetskanal ble denne uken lansert i Israel.


Den er finansiert av den fransk -israelske telecom millionæren Patrick. En skuddsikker vest reddet livet til den franske tv-reporteren Bertrand Aguirre da han tirsdag skutt mens. TV sender Filter Nyheter direkte på Nyhetskanalen.


De tre franske journalistene Geoffrey Livolsi. New York (NTB-AFP): Nyhetskanalen Al Jazeera legger ned sin. TV- sendingene i april og blir isteden en digital nyhetskanal.


TVNyhetskanalen – Norges første og største nyhetskanal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.