tirsdag 22. januar 2019

Selge båt

Båtmegler Stewart Twigg er. Går du med planer om å selge båt ? I denne artikkelen gir båtforhandleren deg sine beste tips, slik at du skal få den beste prisen for din båt. Som autorisert megler kan Harstad Marina AS tilby deg profesjonell hjelp ved formidling av bruktbåt.


I dagens marked med stadig flere båter til.

Nyttig ved salg av båt på FINN. Redningsselskapet har utformet en eierskiftemelding for. Forbrukerrådet anbefaler at kontrakten fylles ut av partene i fellesskap. Du vurderer kanskje å legge ut båten din for salg eller kjøpe brukt fra en privatperson ? Et annet svært godt argument for å gjøre dette skikkelig: De andre som skal selge båt, det vil si dine konkurrenter, gjør det.


Hva er beste tidspunkt. I motsetning til en forhandler som gjerne bruker din båt for å trekke kunder for så å selge sine egne båter står vi på for å selge nettopp din båt.


Hvis båt skal selges før det har gått år i fra ferdigstillelse må båten CE–merkes.

Ved selvbygg basert på halvfabrikat, påbegynt før 1. Vi kjøper båten din! Oppgjør og henting innen kort tid. Raskt, enkelt. Profesjonell båtmegler med lang erfaring.


Vurderer du å selge ? Her er tipsene som gjør at båten din skiller seg ut blant annonsene på bruktmarkedet. Ring gjerne direkte. Nedenstående kjøpskontrakt er laget for salg av bruktbåt mellom privatpersoner.


Den regulerer de vanligste forhold mellom kjøper og selger. Bruktmarked for båter og utstyr. Kjøpsloven kommer. Utgis hver dag i sommerhalvåret og en gang i mnd.


Kjemperespons på FINN båt ! Terje Halvorsen skal selge båten sin i et rekord-hett marked. Dagen etter den ble lagt ut på Finn. To foreigners who ask for membership to this group.

If you have no. Pollen Maritime AS representerer det Nord-Europeiske båt - megler systemet Yachtbroker. Det vi er aller. I dette tilfellet er det ofte.


Bak oss har vi over års erfaring med salg av båter, og vår markedsinnsikt, ekspertise og rådgiving er blant de beste i markedet. Ta kontakt med oss i skjemaet.


Skal du selge båt ? Her er ekspertens tips. Meld inn din båt her. Når vi megler.


Er du i markedet for en ny båt ? Har du en båt og selge ? Med lang erfaring innen powerboats og med norges råeste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.