torsdag 28. februar 2019

Lo medlemsfordeler

Her finner du gode forsikringer, medlemsfordeler innen ferie. MEDLEMSFORDELER. Flere medlemsfordeler. Utdanningsfond og stipendier.


Si ja til det tverrfaglige fellesskapet på jobben – bli medlem i Fagforbundet! HK har flere. Meld deg inn nå. Dine medlemsfordeler. Vi kjemper for lønna. Medlemsfordeler. Som fagorganisert i Fellesforbundet har du mange fordeler, både når det gjelder lønn, arbeidstid og andre sosiale forhold. I tillegg får du gode. FO er et forbund under LO. Sammen med LO har vi nesten en million arbeidstakere i ryggen. Dette gir oss stor gjennomslagskraft når vi forhandler om din lønn.


Privatforsikringer. TIPS: LO -Favør har egen mobilapp hvor du får oversikt over alle. Noen fordelene får. Lurer du på noe om lån, forsikringer eller medlemsfordeler, hjelper vi deg gjerne.


Lo medlemsfordeler

Til for medlemmene. Det har blitt slik fordi mange er med i en fagforening. Som medlem i FLT har du en rekke fordeler. Vi har egne tilbud til deg som er student. Vi gir deg gode medlemsfordeler. NSF-medlemmer får både faglige og økonomiske fordeler gjennom medlemskapet. LO får vi blant annet tilgang til LOfavør som er Norges største fordelsprogram. Her kan du benytte deg av en rekke unike medlemsfordeler innen forsikringer.


Lo medlemsfordeler

Dersom andre LO -forbund har en medlemsmasse som har gitt uttrykk for at de ikke er interessert i at forbundet skal fremforhandle medlemsfordeler er det riktig å. Disse fordelene har vi samlet i en trygghetsgaranti for deg som skal selge bolig. Gratis verdivurdering ved salg. Som LO -medlem trenger du ikke betale for.


Lo medlemsfordeler

Les mer om våre medlemsfordeler. Norges beste innboforsikring - LOfavør innboforsikring - er inkludert i medlemskapet ditt. Oslo Transportarbeiderforening er en. Du når oss hele.


Fordeler i LO favør. Det skal lønne seg å være medlem av Lederne. Derfor er vi opptatt av å tilby de aller beste og mest relevante. Skadeforsikring. Er du LO -medlem? Juridisk bistand – yrkesfaglige saker – skattesaker. Jobber du i kommune- og helse-Norge har du offentlig tjenestepensjon. Fagforeningen kan hente juridisk hjelp enten fra LO eller utenfor i saker som både gjelder lov- og avtaleverket i arbeidslivet. Andre fordeler ligger der som et tilbud du kan benytte hvis du vil.


Se hovedsiden til LO favør for alle medlemsfordeler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.