fredag 15. mars 2019

Spanske kjøttboller tapas

Vurdering: - ‎stemmer - ‎min spanske kjøttboller med spicy tomatsaus - Trines matblogg trinesmatblogg. MIDDAG › kjøtttrinesmatblogg. Prøv denne oppskriften neste. Denne oppskriften har.


Lag dine egne kyllingkjøttboller med mye og god smak av krydder. Server med hjemmelaget tomatsaus.

Kjøttboller passer til tapas. Albondigas er en del av spansk tapas. Det er rett og slett små runde kjøttboller og de finnes i forskjellige utgaver i hele verden. I denne oppskriften er bollene.


Matblogger Nussara avslører sine beste tips og triks for saftige og luftige kjøttboller til tapasbordet. En velkjent tapasrett som er lett å lage til selv, her er en oppskrift fra. Ha litt mel på bordet, og rull til passelige små kjøttboller. Spanske kjøttboller er kanskje det viktigste.


Med disse tre «hemmelige» ingrediensene får du perfekte kjøttboller som er saftige og luftige!

Smakfull tomatsaus med gode krydder. Kilde: Bergens Tidende. Foto: Gidske Stark. WGYXa:focus. KymMLe:active. I tillegg er det også veldig gode som. Albóndigas er spanske kjøttboller, og et vanlig syn når man får servert tapas. Oppskriften er med hot tomatsaus. More information. Find this Pin and more on. Lagret fra millasmat. Oppdag ideer om Tapas Party. Den spanske tapasfavoritten passer utmerket som hovedmåltid også! Spicy, små kjøttboller med herlig tomatsalsa. Buen Provecho!


Velg antall personer. Jeg har blitt spurt om å legge ut oppskriften på tapas - kjøttbollene mine så her kommer den. Som vanlig lager jeg alt "på slump" så prøv deg.

Hjemmelagde kjøttboller smaker mye bedre enn ferdigkjøpte, og kan brukes til mye – til tapas, i tomatsuppe og pastaretter. Inget tapasbord uten spanske kjøttboller i tomatsaus.


Jeg steker kjøttbollene på. Saltbakte poteter. Foccacia med alioli. Hvitløksmarinerte scampi. BBQ kyllingklubber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.