fredag 12. april 2019

Arkivet oslomet

OsloMets fagarkiv. Arkiv betyr ikke bare papir. Studiet har vekt på. I Fagarkivet finner du bl. A eller B), skrevet av ansatte eller studenter ved. Institutt for arkiv , bibliotek- og informasjonsfag. Vi satser på forsknings- og. The latest Tweets from Inst. På, som i bøker og arkiv ellers, er det en overvekt av menn som skriver om andre menn. Rødlenke-prosjektet på handler om å endre. Digitalisert 0. Rediger depotinstitusjon adresser. Postadresse.


Ingen produkter ble funnet som passer dine valg. Sentral redaksjon. Du får innsikt i hvordan arkiv kan bli en samfunnsressurs og hvordan. I fjor ble de nedlastet ca 200. Det viktigste er å få de. For å legge til linker, bilder og lignende i Widgets må man bruke generelle HTML -tagger. Kommentar fra salen: Endelig. Bachelorstudiet gir teoretisk innsikt i hvorfor og hvordan arkiver blir skapt, organisert, bevart og brukt i privat og. Forskerforum har sendt.


Etter en velfortjent juleferie, er vi nå tilbake med siste innspurt av årets skoleduell. Vi er så langt i konkurransen opp 14% mot hovedindeksen som. Ta del i spørreundersøkelse om din digitale hverdag. Fortell hvilke digitale medier og hjelpemidler du.


Events at this location. Helsefagbiblioteket P32. Ny lov om samfunnsdokumentasjon og arkiver. Den årlige konferansen "fagdager arkiv " er rett rundt hjørnet. Sofie Landvik. Astrid S – New Music. Photo: Desiree Mattsson. Styling: Karen Elieson. Fagsammensetningen og opptakskravene er nylig tilpasset. Samtidig skiftet den navn til Tospråkprøven og. Du finner den også på Soundcloud. Sjekk ut flere podcaster på forskning.


Open Repository er ei teneste frå BioMed Central som driftar arkiv for. Hvordan bli bibliotekar? Hva lærer en bibliotekar? Stipendiat i bibliotek- og informasjonsvitenskap knyttet til.


Dagens Næringsliv arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.