mandag 29. april 2019

Ledige stillinger i staten

Startsiden for jobb og karriere. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst. Vi har samlet 6ledige stillinger fra hundrevis av jobbportaler så du enkelt kan søke. Har du erfaring med å jobbe med GDS?


Da har vi den perfekte ledige stillingen for deg i Malaga. Webhelp Nordic. Vi er på jakt etter erfarne reisekonsulenter til å. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


I et enkelt søk gir Careerjet deg tilgang til et enormt utvalg av stillinger som er kompilert. Norge og hele verden.


Jobbnorge tar rekruttering på alvor og tilbyr våre kunder de beste verktøyene for en enklere vei til rett medarbeider! Godkjente arbeidstakere.


Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb. Alle ledige stillinger i staten skal lyses ut offentlig, med mindre annet er fastsatt i lov, forskrift eller tariffavtale.


Ansettelser i staten omfattes av. Dette følger av § i. Hovedregelen i staten er at ledige stillinger skal lyses ut offentlig. Lyst på nye utfordringar? Søk jobb hos oss!


Ledige stillinger i staten

I staten gjelder også Hovedavtalen og Hovedtariffavtalen. Utlysning av ledig stilling. Arbeidsgivere har.


I tillegg er det for noen stillinger og i noen sektorer eksplisitte krav til ekstern utlysning. Ekstern utlysning av ledige stillinger i statlig virksomhet. Se hvilke ledige stillinger vi har. STAMI er en IA-bedrift (inkluderende arbeidsliv) og ligger sentralt plassert i grønne omgivelser ved Majorstuen i Oslo.


Digitaliseringsdirektoratet skal vere regjeringa sitt fremste verktøy for raskare og meir samordna digitalisering av offentleg sektor. Våre målgrupper er staten og. Personalpolitikk.


Ledige stillinger i staten

Statens Administration. Helfos personalpolitikk er livsfaseorientert. Er dette aktuelt for deg, kan du søke på lærlingstillinger når vi kunngjør dem. Du finner oversikten over statlige lærlingvirksomheter og.


Find dit nye job i staten. Se de ledige stillinger. Søger du nyt job eller en ny medarbejder? NAV trenger dyktige medarbeidere med forskjellig bakgrunn. Andre stillinger (159). Ledige jobs i stat, region og kommune. Vi søger nye kollegaer og har følgende stillinger som jordemoder ledige til besættelse: To faste. Pasient- og brukerombudet informerer om. Vi ønsker ikke henvendelse fra telefonselgere.


Ledige stillinger i staten

Ved å søke på en stilling gis det samtidig samtykke til at Direktoratet for strålevern og. Här hittar du lediga tjänster om du söker jobb inom staten. Jobbportalen drivs i samarbete med jobbdirekt.


Sveriges ledande jobbsajter. Når du har fundet den stilling, du ønsker at søge, klikker du på ”Søg stillingen ” i opslaget og følger den ansøgningsproces, du kan læse mere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.