fredag 3. mai 2019

Pakkereiseloven korona

Koronaviruset, som nå er definert som en pandemi, har medført at Folkehelseinstituttet (FHI) den 12. I korona -situasjonen har flere næringsdrivende gjort det vanskelig for. Den nye fristen gjelder alle pakkereiser som er avbestilt eller avlyst i perioden 1. Høring – forslag om midlertidig forskrift til pakkereiseloven som følge av utbruddet av Covid-19. Barne- og familiedepartementet.


Bedrifter som tilbyr pakkereiser opplever nå å få svært mange avbestillinger og avlysninger som følge av koronapandemien. Det rammer dem. Aktuell informasjon gjeldende koronavirus. I tillegg stiller Ving en.


Kan du permittere dine ansatte som følge av utbrudd av koronavirus ? Ja, og veldig mange må det. Vilkårene er utformet i. Fristen for tilbakebetaling til den reisende etter pakkereiseloven § 24. I hvilke tilfeller kommer pakkereiseloven til anvendelse?


COVID--viruset. Ble sydenturen avlyst på grunn av korona ? Vi forholder oss til Utenriksdepartementet (UD) sine reiseråd og anbefalinger. Vi er også underlagt RGF og pakkereiseloven. Spredningen av coronaviruset fortsetter verden over, og i Norge fører dette til alt fra permitterte ansatte til frykt for å reise utenlands.


Pakkereiseloven korona

Utgifter du har hatt og som. Koronautbruddet: Dine rettigheter – fly, hotell, pakkereiser. At du ikke kan fly på grunn av situasjonen rundt koronaviruset, gir deg dessverre. På grunn av at situasjonen og forutsettningen angående Corona-viruset stadigt endres av myndigheter, er det.


For timer siden - Forbrukertilsynet ber arrangørene bak koronakansellerte pakkereiser, som Apollo, Ving, TUI og Hurtigruten, redegjøre for manglende. Om korona -situasjonen vedvarer, og UD utsteder reiseråd som fraråder reise til landet.


Hvis du ikke får dratt på en pakkereise fordi de som står bak reisen går. Har vi kansellert din pakkereise på grunnlag av UDs reiserå vil du få ditt tilgodehavende refundert, iht. Vær likevel oppmerksom. Ordningen er rettet mot tilbydere av pakkereiser og skal dekke.


Pakkereiseloven korona

På Nyklipte Stier» opp sommerrevy. I år er blant annet korona, Kiss-coverband og pakkereise til Wuhan på. Fristen er forlenget fra dager til måneder, og gjelder alle pakkereiser som avlyses eller avbestilles i perioden 1. Regjeringen skal forlenge refunderingsperioden i pakkereiseloven slik at selskapene slipper å dekke alle avbestillingene med en gang.


For pakkereiser vil en i tillegg ha beskyttelse etter de ufravikelige bestemmelsene i pakkereiseloven. Hvis du har kjøpt en pakkereise har du flere rettigheter du kan bruke i sammenheng med korona.


Pakkereiseloven korona

I henhold til pakkereiseloven har du rett til hel eller delvis. Pakkereiser etter dagens lov er ikke bare. Når du har en bestilt pakkereise hos oss er du dekket av pakkereiseloven og dens garantiordning. Du kan da være sikker på å få tilbake innbetalt beløp hvis vi ikke.


Reisegarantien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.