tirsdag 28. mai 2019

Petiteknit oppskrifter

September Jakke strikkes ovenfra og ned i patentstrikk i én tråd Sunday og to tråder Tynn Silk Mohair. Først strikkes bakstykket, deretter høyre skulder og venstre. KYSE I PATENTSTRIKK Detalj. Strikket lue med struktur og snorer.


JOIN LIFE Care for fiber: 100%. Klassisk strikket bluse til babyer i patentstrik og med kontrastkanter. Designet er lavet i Mayflower Easy Care, hvilket giver fine muligheder farvevalg. Rauma Alpakka Lin (48% baby alpakka, 44% lin og 8% ull).


Garnalternativ: Dobbel tråd Rauma. Dameskjerf i patentstrikk med perler Garden Sculpture, Outdoor Decor, Projects. Pattern information. GARNKVALITET Llama Soft (% Myk babylama, % Polyamid.


Hespe ca. g = 1m) STRIKKEFASTHET Ca. Har du prøvd deg på patentstrikk ? Vi har fått inn noen farger av Drops Big Delight som. YX 7-Eleven (Biri). Siden resultatet blir så luftig trenger man færre masker enn ved f. For å få et luftig og lett.


Petiteknit oppskrifter

Tøff patentstrikket genser (Adore garn). Noen ganger er jeg litt misunnelig på alle de flinke strikkebildedamene der ute, men så kommer jeg på at det er mye annet som betyr mer, så da bjudar jeg på.


Tilpass ditt søk. Enkel genser i patentstrikk med tvers-over-hals (ingen fellinger til hals). Alle delene strikkes frem og tilbake for seg. Fuzzy patentgenser er en tykk og varm genser i patentstrikk.


Oppskriften er på dansk og svensk. Genseren er raglansfelt. Baby Knitting. Hvordan strikke falsk patentstrikk. Is this your brand on Milled? You can claim it. Plagg strikka i patentstrikk vert mjuke og elastiske. Kursdeltagerene treng å ta med garn i to fargar og pinnar som passer til garnet. Om du ynskjer å lære generell. Ok babystrik er kært, men den her lille snoningstrøje er da slet ikke til at stå for. Men indrømmet - strikkeopskriften er ikke for begyndere.


Petiteknit oppskrifter

Og det er heller ikke et. Lagret fra plusstid. Jorunn Bjerkehagen on Instagram: “Er litt stolt av meg selv nå altså 🤣 Har lært meg to-farget patentstrikk, og første gang jeg har brukt en engelsk oppskrift.


Petiteknit oppskrifter

Legg til en anmeldelse. Det var Jannie Olsen, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Alt fra genser til deg selv, babysett og lue til kluter, putetrekk og strandveske.


Dette fordi det skal være enkelt å finne strikkeoppskriftene og inspirasjonen du leter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.