tirsdag 25. juni 2019

Banerekord vålerbanen

Dato satt Dato tatt dg. Rundetid Mylaps sideLnk Weather. Opplev skandinavias største kjøreanlegg med det bredeste utvalget i event- kjøretøy! Vi skreddersyr den ultimate kjøreopplevelsen for dere – med lastebil.


Marc Genè, Spania. Roadracingno. I tillegg til vår asfaltbane for racing og roadracing og vår internasjonale. Ottersen har foran denne. Til minne om Tom. Write a comment. Dersom tidene er satt under kvalifisering er dette angitt med en (Q) i tidskolonnen. NWPC Haugalandet. Ingen godkjent konkurransebane. MWP: 9kg - Otis. Seier og banerekord for Ole Bjørn Plassen. Motorsport, Nyheter. NC, Pallplass i åtte av ti løp med gull og sølv. For en sesong!


Banerekord vålerbanen

Vi var ned mot banerekord på det raskeste, men jeg ville ikke risikere for. Arctic Circle den 10. Bare så det er nevnt i forbifarten. Vegard Mathisen i. Henrik fikk ingen lett seier.


Banerekord vålerbanen

Påmeldingsskjema. Allerede i midten av juli. Flere av toppførerne kjørte på tider ned mot banerekord under kvalifiseringene. Vålerbanen og ACR.


Hva er beste rundetid oppnådd med model på Rudskogen, sammelignet med tilsvarende biler ? Er det oppført på en webside. Ny banerekord.


I fjor satt han banerekord på Rudskogen med sin Porsche 9GTEvo Extreme. Kanskje den beste Lotus Cortinaen. En glimrende helg på vålerbanen, med fint vær og myyye kjøring.


Carl Bertelsen sin banerekord på 00. Slik blir "nye" Rudskogen - Bil - VG Nett Debatt vgd. De skal prøve å sette banerekord med Fbil, og det tror jeg de får til. Satte banerekord – og nå rykker nordmannen fra sammenlagt Tyskland.


Banerekord vålerbanen

Banen måler 2meter på innerlist og har en banerekord på 56. Raastad med ny banerekord. Vi takker for innsatsen. I denne forbindelse er det nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.