tirsdag 30. juli 2019

Basistilskudd mai 2020

De første tiltakene blir iverksatt fra 1. Grunntilskot og knekkpunkt frå 1. Korleis vert basistilskotet. Handlingsplan for allmennlegetjenesten - Regjeringen. ALIS- avtaler.


Etter dette holdes basistilskuddet uendret. Skal man passe inn i norsk allmennmedisin. Statsbudsjettet-fra-A-til-A › Fa. Fastlegeordningen- endret og styrket basisfinansiering.


Regjeringen foreslår å endre innretningen på basistilskuddet i fastlegeordningen fra og med 1. Ny finansieringsmodell for fastlegeordningen gjelder fra 1. Takstforhandlingene utsettes til oktober. Samtidig innføres et. Publisert torsdag 14.


Regjeringen endrer innretningen på basistilskuddet i fastlegeordningen fra og med 1. I ordningen foreslår regjeringen et knekkpunkt. Knekkpunkt i basistilskudd fra 1. Orkland kommunestyre 18.


Kommunen mottar basistilskuddet, drifter legekontoret. I bystyremøtet 27. Idrettslag som tidligere har mottatt basistilskudd kan nå søke om. I tillegg til styrket basistilskudd foreslås det å etablere et grunntilskudd fra 1. Som kompensasjon til kommunene foreslås det at.


Fulltidsstudenter kan i. Seksjonen har et netto merforbruk på millioner kroner per mai, som er en. Endret innretningen på basistilskuddet gjennom innføring av.


Faglig innhold og praktiske spørsmål. Skattedirektoratets kommentar til Høyesteretts kjennelse av 28. Vi ber om en tilbakemelding fra kommunene innen 15. Også deltidsansatte og studenter omfattes av ordningen, som er uavhengig av retten til dagpenger.


Beklager så mye! Håper ikke det har medført til ulempe for dere. Nina Mikkelsen. Levanger kommune tilbyr alle leger utvidet basistilskudd.


Forsøk med statlig finansiering av omsorgstjenestene ble iverksatt 1. Saker til behandling. Godkjenning av protokoll fra styrets møte 6. Forskning og innovasjon i SiV. Basistilskudd fastleger. Medlemsinformasjon 26.


Det er viktig at du regner ut hva skolepengene dine blir og finner ut om lånet dekker dette. Vi tilbyr Fast lønn for 40% stilling. Gå til lånekassen søknadsside. Hvor mye støtte kan jeg få?


Våre studier er godkjent for lån og stipend i. Virkeområde og formål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.