mandag 29. juli 2019

Dobbel patentstrikk

I denne DROPS video viser vi hvordan du starter med helpatent med farger. Vi strikker mye i patent. Patent kan strikkes på. Husker eg kom over ei oppskrift i et ukeblad.


På neste pinne strikkes masker patentstrikk, Fell maske, strikk resten av pinnen patentstrikk. Jeg har strikket en bitteliten klut i patentstrikk med TO farger! Slik strikker jeg patentstrikk. Strukturen blir ikke synlig før det har gått noen runder.


Dobbel patentstrikk

ABC patentstrikk. Marte Helgetun. Veiledende pinne: Rundpinne 10. Chunky patentgenser strikkes frem og tilbake i patentstrikk, i dobbel. Er masken dobbel og vrang, skal den strikkes vrang. Strikk slik til kluten er blitt kvadratisk. Bestem om du vil hekle en kant rundt sidene på kluten din. Hekl til slutt. Denne deilige kjolen er strikket med dobbel tråd: En tråd DROPS Alpaca og en tråd DROPS Alpaca-Silk. Kjolen er glattstrikket, med isydde ermer. Du kan selvsagt.


Vårfriskt håndkle i tofarget patentstrikk. Legg merke til at kantm. Vaskekluter med dobbel patentstrikk var smart. Det må jeg teste. Jeg brukte nøster på denne halsen. Materialpakken inneholder garn og mønster. Dobbel mosestrikk: Omg 1: Rettsiden av arbeidet. Start med å legge opp masker med dobbelt garn på pinne nr 7. Hvis det finnes en måte å stikke tofarget patent, eller brioche, som det heter på engelsk, dobbelt så raskt, ville du ikke likt å kunne det?


Halsen strikkes fram og tilbake slik: 1. Først i glattstrikk, så ribbestrikk og til slutt patentstrikk. Kun økerunder. De er strikket i patentstrikk i ru.


Knevarmarar strikka med langt brot i begge endar, patentstrikk imellom. Strikket lue med dobbel oppbrett og søm bak. Denne kluten er strikket med dobbelt perlestrikk.


En liten kommentar bare: der det står dobbel patentstrikk skal det være dobbel perlestrikk. Rom 20 Jonas Reins gateBergen. Tema for månedens strikke- og. Den strikkes med dobbel trå DROPS Air og DROPS Alpaca Silk.


Mønster: La opp masker med dobbel trå strikka riller, deretter patenstrikk med to. Første gang jeg strikker patentstrikk med to farger. Sunday inneholder 100% merinoull og er det perfekte basisgarn: et tynt ikke- superwash behandlet merinoull, som kan strikkes med enkel og dobbel tråd.


Den kommer og på mange språk se under) Jakka er strikket i dobbel tråd Hip. Plagg strikka i patentstrikk vert mjuke og elastiske.


Kursdeltagerene treng å ta med garn i to fargar og pinnar som passer til garnet. Om du ynskjer å lære generell. Denne månedens gratis oppskrift er en deilig patentstrikket genser til dame.


Genseren strikkes med dobbel tråd Plum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.