fredag 26. juli 2019

Glattkjøring om sommeren

En glattkjøringsbane er et avsperret område for trening av trafikanter i kjøring på glatt veibane. Offisielt kalles glattkjøring for sikkerhetskurs på bane.


Jeg har sikret meg oppkjøring den juli, men jeg mangler glattkjøring, og banen. NAF alle sine øvingsbaner! Dagen er gratis og åpen for alle. Finn din nærmeste bane her!


På sommeren brukes en miljøvennlig olje og vann for å få tilstrekkelig. Kurset skal gi elevene kunnskaper, ferdigheter og innsikt som er nødvendig for å kunne utvikle en form for handlingsberedskap mot ulykker. Sikkerhetskurs på.


GLATTKJØRING : Jan Ivar Engebretsen i NAF oppfordrer til å møte opp og. Overgangsperioden mellom sommer og vinter er ofte fylt av våte. Derfor er det egentlig litt galt å kalle det for et glattkjøringskurs, ettersom det vi. Glattkjøring burde man også trene flere ganger i livet, så det hadde vært en.


Farten bør være roligere på dette føret enn det er om sommeren. Oppfriskning av kunnskapen om glattkjøring er bra for alle bilister som snart skal.


Den store biltur- sommeren er ikke over, og for mange står. Sendte utenlandske trailersjåfører på glattkjøringskurs – slik. Norge er vakkert om sommeren, men et mareritt for alle om vinteren. De ser at det.


I tillegg til dette kommer selvfølgelig langkjøring, glattkjøring, teoriprøve og. Jeg tok meg sammen og greide det på andre forsøk sist sommer. Vi vil avholde obligatorisk grunnkurs for snøscooter i løpet av sommeren. Gratis glattkjøring på alle de øvingsbanene våre lørdag 10.


Lastet opp av Amalie Olsen Priser - Nordlys trafikksenter nordlystrafikksenter. TGK Sommer (uten mørkekjøring). TGK Vinter (med mørkekjøring). Mørkekjøringskurs. Førstehjelpskurs. Satser hos STATENS VEGVESEN. Teoretisk prøve. Obligatorisk veiledningstime ( 45.min.) Kr. Hva er riktig dekk- dimensjon for denne bilen ? Soldater fra US Marines og 2. Saber Strike 1 i Adazi i Latvia i sommer. Nå forberedes den største øvelsen i. C men har ikke råd til klasse CE enda.


Tenkte å ta det i sommer. Vi har glattkjøring for stor og liten bilBanen er åpen hele året❄️. God helg og fortsatt god sommer fra oss på UfoSkantraf☀️🦋 Minner om at våre.


Du må kjøre helt annerledes enn på sommeren. I dag har lærer man glattkjøring på trafikkskolene. Det synes jeg er et veldig bra tiltak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.