tirsdag 3. september 2019

Hva skjer i oslo app

En tur på byen? På jakt etter en god konsert eller utstilling? Eller simpelthen finne. Vi vet hva som skjer i Oslo ! Stor oversikt med flere tusen kultur arrangementer, bilder og omtaler.

Daglig oppdatert. Arrangementskalender. Fra konserter, festivaler, utstillinger og kulturarrangementer til utendørsaktiviteter og idrettsstevner – planlegg ferien i. Hva skjer i Oslo.


Som et av Skandinavias hotte kulturknutepunkt byr Oslo på flust av festivaler, konserter og museer. Men det skorter ikke på kulturelle opplevelser i resten av.


DENNE KALENDEREN HAR BLITT ERSTATTET AV APP ´EN BARSELTID I denne kalenderen har jeg lagt inn en del.

Mer informasjon om dette finner dere ved bordet. HOOT APP ) Nordiske app -utviklere gjør det ofte bra, for eksempel via finske Angry Birds og norske Wordfued og vidFlow. Gjennom helt unikt og hittil upublisert materiale. Dette er Oslo - appene du bare må ha på mobilen din.


I “ hva skjer ”-kalenderen finner du hva som skjer hvor - fra festivaler til konserter, forestillinger og andre. Skal du kjøre med piggdekk i eller gjennom Oslo ? Priser for kjøretøy opptil.


Du kan kjøpe oblat med app, på nett eller automater. Oslo- appene kan holde deg oppdatert på for eksempel hull i veien, rutetider og. Visit Oslos guide til hva som skjer i Oslo, finn informasjon om.


Litteraturhuset. Instagram Is Better on the App. Velkommen til den mest komplette Oslo event-appen for mobiltelefoner! Hvis spør du deg selv: "Hvor finner jeg noe å gjøre i nærheten av meg?


Den heter SEES og gir en oversikt over hva som skjer i Kristiansan. Er en arrangement- app for ungdommer i Kristiansand fra 13- til år.

Glemt noe hos oss? Vi har samlet all informasjon på én plass, så man ser når ting skjer, hvor og hvem som gjør hva, sier Jonah Jørgensen (13). Overtar appen.


Samme ettermiddag byr hun og Sweet Morning Records på kafekonsert på Bare Jazz i Oslo, og onsdag 20. Lørdagsklassikeren. Teater: Piken med svovelstikkene. Smittestopp er en app som skal hjelpe helsemyndighetene å begrense spredningen av koronaviruset og varsle om smitte via SMS.


Anonymisert informasjon fra. Informasjon i brosjyrer, app og filmer. Filmen "Å vitne. I altfor lang tid har finansbransjen oversett behovet til deg som sparer, og ikke minst tatt en for høy pris.


Denne høsten lanserte vi den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.