søndag 24. november 2019

Gratis tannlege psykiatri

For pasienter med rett til gratis tannbehandling. Dersom du har minimum en time psykiatrisk hjelp eller hjemmesykepleie per uke, kan det være at du har krav på gratis tannbehandling i den. Noen grupper av voksne har rett til gratis tannbehandling.


Hvem betaler tannlegeregningen din? Barn får gratis tannbehandling i den offentlige tannhelsetjenesten. Voksne må i utgangspunktet betale selv, men.


Gratis tannlege psykiatri

Har du krav på gratis tannlegebehandling ? Disse tilstandene kan gi rett til gratis tannbehandling. Sverre Holm-Nilsen. Oppdatert 18.


Fylkeskommunene kan velge å gi gratis behandling til personer som. Lovpålagte grupper som har krav på gratis tannbehandling. Tilbud om gratis tannlegebehandling. Pasienters rettigheter til gratis tannbehandling.


Gratis tannlege psykiatri

Se oversikt over pasienters rettigheter (PDF, 1kB). Fant du det du lette etter? Regler for gratis tannbehandling. Tannbehandling og Dps? Flere resultater fra forum. Psykiatri - Doktoronline. Gratis tannbehandling - Innlandet fylkeskommune innlandetfylke. Barn og ungdom 0–år har rett til gratis tannbehandling til og med det året de fyller år. Det er imidlertid slik at selv om det innvilges stønad til tannbehandling, kan pasienten likevel måtte betale høy egenandel på grunn av fri.


Gratis tannlege psykiatri

Prinsippet om gratis tannhelsetjenester til og med år omfatter ikke kjeveortopedi. Institusjonaliserte psykiatriske pasienter er omfattet av denne bestemmelsen. I denne sammenheng fungerer tilbudet mer som en deltids tannlegevakt.


Utspillet om gratis tannlegebehandling fra Den norske tannlegeforening er resultatet. Er det andre som har rett til. De driver helsefremmende og forebyggende arbei og gir gratis tannbehandling. Den offentlige tannhelsetjenesten tilbyr gratis tannbehandling eller tannbehandling til redusert pris til flere grupper i befolkningen.


Merk at loven gjeld både for psykiatriske og somatiske pasientar. Ved dom på månader eller meir vert det gitt gratis tannbehandling, med. Gruppe A gjelder fx gratis tannbehandling på offentlig tannklinikk for barn.


Veldig mange har tilleggsutfordringer knyttet til rus og psykiatri. Gratis nødvendig tannbehandling på offentlig tannklinikk når hjelpen gis minst gang i. Vestre Vikens sykehusområde.


Hun mener da at jeg automatisk vil ha rett på gratis tannbehandling siden jeg sliter med tannlegeskrekk. Man kan selvsagt spekulere: Hvorfor tar så få imot et tilbud om gratis tannlege. Doktorgården tannlegesenter for deres velvillighet og faglige.


Lege, spesialist i samfunnsmedisin og psykiatri, leder for Nasjonal. Sande tannklinikk er en moderne tannklinikk, hvor det for tiden jobber tre tannleger, tre tannhelsesekretærer og to tannpleiere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.