fredag 10. januar 2020

Glattkjøringsbane oslo

Se alle medlemsfordeler. Men hvorfor bør du benytte anledningen og trene på glattkjøring ? På våre glattkjøringsbaner får du testet ut dine ferdigheter på glatt føre. Glattkjøring var et mestrings kurs.


Glattkjøringsbane oslo

Lære å heve skrens, bremsemåter osv. Forskning viser at dette førte til at bilfører etter kurs følte at de kunne få. Her får du testet bilen og deg selv under trygge omgivelser.


Ste Neste kurs, Varighet, Pris. Sikkerhetskurs på. Norge, og tusenvis av kjøreskoleelever og profesjonelle sjåfører får hvert år viktig. Rådal trafikkskole i Fana viser film fra obligatorisk sikkerhetskurs på bana.


Glattkjøringsbane oslo

Lastet opp av eirik kråkevik Her skal trønderne lære seg å kjøre på glatta - adressa. Jonn Eilert Rovelstad understreker at dagens glattkjøringsbaner på Orkanger og Steinkjer er paddeflate. Flaggskipet: Dette er den nye. Det hevder mangeårig trafikklærer Tormod Tangen.


Kursleder for NAFs. NAFs glattkjøringsbane på Rudskogen har blitt tagget ned natt til torsdag. Denne firhjulstrekkern gjør glattkjøring morro.


Les også: Mener glattkjøring burde vært gjort oftere. Trikset ga Patrik sommer-rekkevidde året rundt. Image: Hva gjør VW ID.


Mange hadde hatt godt av en tur på glattkjøringsbane og lært bilen å kjenne før vinteren. Hvor mange dager varer glattkjøring på lastebil og buss? Må man ha egen bil.


Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke wright. Når dette er oppnåd skal du på sikkerhetskurs på glattkjøringsbane.


Du får til slutt i dette trinnet en obligatorisk veiledningstime. Førstehjelpkurs, 70. Trinnvurdering, 67.


Trafikant i mørket (mørkekjøring), 1. Baneleie til NAF, 1. Rbnett var med på glattkjøring på NAFs øvingsbane i Malmefjorden. VIDEO: Torill.


Det er bedre å teste seg på en glattkjøringsbane enn på vegen, mener Terje Sylte, daglig leder ved NAFs øvingsbane. Oppfriskning av kunnskapen om glattkjøring er bra for alle bilister som snart skal kjøre på norske vinterveier, sier Jan Ivar. Denne siden bruker informasjonskapsler (cookies). Vi holder åpent til kl 15.


Automotive Consultant. Gjennomgåelse av øvelsene på glattkjøringsbanen.


Glattkjøringsbane oslo

Blant oppgavene de får bryne seg på er gamle dekk på ny bil til nye dekk på gammel bil, og kjøring med semitrailer på glattkjøringsbane. Oslo og Omegn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.