fredag 31. januar 2020

Har ikke fått skattemelding 2020

Jeg har ikke fått skatteoppgjøret mitt. Det kan være flere årsaker til at du ikke har fått oppgjøret ditt. Hvis du ikke har fått skatteoppgjøret ditt, kan det blant annet være fordi.


Lurer du på hvorfor du ikke har fått skatteoppgjøret ditt ennå? Du kan være gift med en næringsdrivende, ha levert selvangivelsen på papir eller levert. Av disse vil rundt millioner få.


De fleste lønnstakere og pensjonister får en helt ny skattemelding som kommer mellom 18. For alle som ikke får skatteoppgjør i dag, er det løpende oppgjør. De første har mottatt sin skattemelding.


Vi kan dessverre ikke gi deg en konkret dato for når du får oppgjøret ditt. Kanskje er det fordi du har en litt mer komplisert skattemelding.


Skatteetaten opplyser at følgende grupper får den gamle versjonen. For dem som ikke har fått oppgjøret nå, er det løpende oppgjør mellom 14.


TIDLIGERE UTBETALING: Én av tre med skatt til gode har fått. Du trenger ikke å levere skattemeldingen så lenge du har sjekket at alt er tatt.


Mange som har levert den nye skattemeldingen har mottatt skatteoppgjøret og fått utbetalt skatt til gode. Så langt har 250. Det er viktig å sjekke mer enn bare. Vi kan ikke gå ut med detaljer om datoer og antall som får skattemeldingen på hvilke dager fordi dette justeres fortløpende, sier han.


We Digitize er leverandør av annonser. Pengesitatet: «Sparing er rett og slett ikke dumt. Spesielt ikke når foreldrene har gjort det for en. Men mange sjekker den ikke særlig grundig.


Publisert: 18. Sist oppdatert: 13:2 6. Saken er oppdatert 6. I løpet av tre uker vil alle ha fått sin skattemelding. For det første vil ikke alle få skattemeldingen samtidig. En viktig endring i år er at ikke alle fikk skattemeldingen samtidig, og flere av dere har kanskje fått skattemeldingen allerede 18.


Alle skal har fått skattemeldingen sin nå, slik at hvis du ikke finner den via min skatt så. Er det feil på skattetrekket ditt, eller du ikke har mottatt en sammenstilling av inntekt, fradrag og skattetrekk, må du fylle ut og sende inn skjema. Husk at du må oppgi inntekten din på skattemeldingen.


Sjekk også at du har fått med deg fradragene du har krav på, sier divisjonsdirektør. Dette er fradragene du ikke må glemme i skattemeldingen. Har du ikke fått pengene dine utbetalt?


Skattemeldingen din må ikke ha blitt tatt ut til kontroll. Du kan logge inn hos Altinn og sjekke ditt skatteoppgjør her når du har fått beskjed om at oppgjøret er klart. I forbindelse med ny skattemelding og løpende skatteoppgjør vil de fleste fra i år kunne endre.


Nå har de aller fleste fått skattemeldingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.