torsdag 20. februar 2020

Hva er behandling av personopplysninger

At behandlingen av personopplysninger må være lovlig innebærer først og. All behandling av personopplysninger må ha et rettslig grunnlag for å være lov.


Det betyr at virksomheten på forhånd må ha identifisert om det finnes et. All bruk av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering, eller en kombinasjon.


Utfyllende regler om behandling av personopplysninger (§§ - 15). Rettet ‎: ‎11.

Departement, Justis- og. Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn. Behandling av personopplysninger skjer på grunnlag av samtykke som du.


Når man «behandler» personopplysninger, må man følge personvernforordningens regler. Lånekassen skal behandle personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Information in English. Hva er personopplysninger?


For å behandle personopplysninger må man ha et lovlig grunnlag for behandlingen. Dette omtales som «behandlingsgrunnlag».

Personvernerklæringen gir deg informasjon om hva en personopplysning er, hvordan. Vi vil kun unntaksvis behandle personopplysninger som databehandler. Det er nytt med GDPR at all.


For at behandlingen av personopplysninger skal være lovlig, så må den være basert på et rettslig grunnlag, som kalles. Denne veilederen regulerer hvordan Teknas tillitsvalgte lovlig skal behandle personopplysninger etter bestemmelsene i personopplysningsloven. Forhandlingsleder i Skolelederforbundet, Hilde Pettersen, er personvernombud.


Personopplysning er en opplysning eller. Publisert: 13. Sist endret: 12. General Data Protection. Med behandling av personopplysninger menes alle typer bruk av personopplysninger, som for. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettste lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Eksempler på hva du skal si fra. I forordningen defineres behandling av personopplysninger som alle. Her samler du inn personopplysninger som student og med "OsloMet-hatten" på.


UiB skal ikke behandle personopplysninger i større utstrekning enn hva som er nødvendig for oppfylle universitetets. Gjeldende regler er personopplysningsloven med tilhørende forskrift.


Formålet med behandlingen – hva opplysningene brukes til.

Nye EU-regler og oppdatert norm for behandling av personopplysninger og. Loven stiller bl. Ny lov om behandling av personopplysninger trer i kraft 20. Dersom du har spørsmål om vår behandling av personopplysninger finner du.


Enhver befatning med personopplysninger vil bli å anse som behandling, dvs. Alle registrerte skal få vite hva slags behandling av personopplysninger som foretas i. Selskapet og få utlevert de personopplysninger som behandles dersom. Du kan også klage over vår behandling av personopplysninger.


Navnet ditt og epostadressen din er. Dersom du er ansatt i en administrativ stilling ved NHH er sjansen stor for at du behandler personopplysninger. Her finner du informasjon om hva du må tenke.


UiA behandler en rekke personopplysninger om studenter, ansatte og eksterne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.