tirsdag 18. februar 2020

Innlevering bøker ntnu

Vær oppmerksom på at bøkene kan stå som utlånt til deg i Oria en god stund etter innlevering, på grunn av bibliotekets arbeidssituasjon. Vi har også et stort antall elektroniske tidsskrifter og bøker.


Disse er tilgjengelige for ansatte og studenter som er tilkoblet NTNUs nettverk, enten direkte fra campus. Biblioteket beholder eiendomsretten til dokumenter som er krevd innlevert. Nødvendig trykt materiale kan bestilles i Oria, men innlevering er ikke mulig.


Utlånstiden vil bli forlenget fortløpende. Det sendes ikke ut purringer. Vi følger dagens smittevernregler fra. NTNU Universitetsbiblioteket har nå åpnet et virtuelt bibliotek i Zoom.


Innlevering bøker ntnu

Historiske arkiv, bilder, bøker, håndskrifter, kart, musikk- og teatersamlinger. Med Nasjonalt lånekort kan du låne bøker fra andre bibliotek og få de tilsendt til ditt. Forleng lånetiden på Mine sider.


Materiale lånt hos oss, kan tilbakeleveres på alle våre bibliotek. Og i bibliotek i andre kommuner i Norge. Innlevering av bøker og annet er heller ikke mulig. Lånetiden på det du har lånt vil bli forlenget fortløpende, og du kan se bort fra eventuelle.


Når du låner bøker med venteliste, er lånetida berre sju dagar. Vi minner om innlevering nokre dagar før leveringsfrista og på sjølve forfallsdatoen.


Erstatningskravet blir fråfalle dersom lånaren kjøper eit tilsvarande eksemplar av tapt bok til UiOs bibliotek. For innlånte bøker må det avklarast. Samtidig åpner vi igjen for innlevering av bøker. Bøkene kan leveres i bibliotekets innleveringsboks ved inngangen til GSK, sier Næss Jensen.


Adgangskortet gir deg tilgang til ytterdører og datasaler på NTNU, printere, lånekort på. Skal man kjøpe nye bøker har Akademika, som ligger i 2. Stripa, de fleste pensumbøker på lager. Kjøp din neste bestselger, søk etter bruktskatter, eller legg bøkene dine til salgs.


Der vil du få vite alt om gruppetimer, innleveringer og annen informasjon knyttet til. Så fort du har funnet ut av hvilke bøker du trenger, snakker du med dine faddere.


Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet ( NTNU ) er et statlig universitet i Norge. Hopp til hovedinnhold. Har sjekket bruktbutikker og fretex etc men de tar ikke i mot da de har for mange. Har også lagt ut på finn, men de fleste vil bare ha en bok og.


Eva Tryti, psykologspesialist. Superstudent er en bok som har hjulpet meg på alle plan i studiehverdagen. Janne Graff Nesse, student i Industriell økonomi ved NTNU. Etter å ha lest.


Prosjektarbeid og innleveringer. Deretter vil jeg trekke frem de. Er variasjoner fra år til år, og kan inkludere ting som ikke står i boka.


Innlevering bøker ntnu

På NTNU er det flere obligatoriske innleveringer hver uke. Merk at bøker uten redaktør(er) ikke refereres til på kapittelnivå, men som hel bok. Trondheim : Tapir akademisk. En del mattefag krever dog at du fullfører et øvingsopplegg, med innleveringer ukentlig.


Denne lenken kan både kjøre den ondsinnede programvaren i nettleseren din, og lede det intetanende offeret til en helt legitim innlevering - uten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.