onsdag 26. februar 2020

Obos forretningsfører

Vi heier på alle som engasjerer seg i styrearbei og leverer tjenestene som hjelper dere å skape enda bedre borettslag og sameier. Forretningsfører.


Vi forvalter borettslag og sameier i alle størrelser, over hele landet. Pressekontakt og pressebilder for OBOS. Ingen visste at den nye styrelederen var. Vi inngår en tilleggsavtale til forretningsfører -kontrakten.


Rehabiliteringsregnskap. Har du behov for å ta kontakt med vår forretningsfører? I tillegg blir sameiere bedt om å sende kontaktinfo til OBOS. Dette omfatter blant annet følgende oppgaver: behandle søknad om.


Autorisert regnskapsfører er regnskapssjef Egil Havre, OBOS. Sameiets forettningsfører er Harris Khan. Adgangsbrikker(SALTO) til fellesområder etc. Organisasjonsnr. OBOS Eiendomsforvaltning AS. Ved å inngå avtale om "Garantert betaling av felleskostnader" vil OBOS. SMS-kampanjen vil gjennomføres i løpet av uke og 12. Hei, jeg har et spørsmål Obos. Obos er forretningsfører for et lite boreettslag med unge i tilrettelagt boliger. Det er foreldre som sitter i styret.


Janor Eiendom AS gårdens forretningsfører. I perioden 1. Hun heter Oda Kristin Borgesen. Vaktmester: Vaktmester Andreas Kritsinis. Navn( påkrevet). Prosjektet var finansiert ved lån fra OBOS. Nytt styre mente seg uforpliktet til å betale lånet tilbake. Borettslaget har avtale om utvidet forretningsførsel med daglig leder-ordning. De tar seg i stor grad av det meste direkte med vår forretningsfører OBOS. Oppdatert: mandag 07-okt. Revisor, Pricewaterhousecoopers AS.


Obos forretningsfører

Regnskapsfører, Obos Bbl. De viktigste oppgavene er: Innkreving av felleskostnader. Der får du også søknadsskjema for bruksoverlating. Kontaktperson er Tove Holt, epost: tove.


Obos forretningsfører

Nøkler: Bestilles via Obos forretningsfører, fortrinnsvis via e-post til Ellen. Alle generalforsamlinger. Andeler og andelseiere. Disse sidene vil.


Obos forretningsfører

De fører regnskap, krever inn månedlige fellesutgifter, håndterer forsikringssaker mm, og bistår styret. Hytte nummer 50.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.