onsdag 5. februar 2020

Permitteringsregler

Korona har medført en rekke endringer i lovverket som arbeidsgivere må forholde seg til. Få en oversikt over de viktigste lovendringene.


Permitteringsregler

Ved permittering pålegges arbeidstaker midlertidig arbeidsfritak og arbeidsgiver er fritatt sin lønnsplikt. Arbeidsforholdet består i permitterings. Simployers juridiske HR- og ledelsesrådgiver Hans Gjermund Gaulsaa har oppsummert hvilke permitteringsregler som gjelder pr. Informasjon til arbeidsgivere som på grunn av korona må permittere ansatte.


Samspill mellom NAV og arbeidsgiver. Før sommeren varslet regjeringen en ny vurdering av permitteringsreglene etter dialog med partene i arbeidslivet. Det var dermed en sentral del. Derfor har vi nå fått permitteringsregler for korona.


Permitteringsregler

I denne artikkelen forklarer vi hvordan både arbeidsgiver og arbeidstaker må forholde seg til. Artikler om koronaviruset for arbeidsgivere og næringsdrivende: Juridisk hjelpetelefon med koronaråd. Med permittering menes at arbeidstaker midlertidig fritas for arbeidsplikt i. Omfanget av permitteringer har skutt i været etter koronautbruddet. Både permitterte, arbeidsledige og arbeidsgivere får nå mer kompensasjon.


Nav påpeker at det kan få alvorlige konsekvenser for ansatte og arbeidsgiver om permitterte fortsetter å jobbe, med eller. Endringer i permitteringsregler, og fremgangsmåten ved permittering. I dag trådte endringene i permitteringsreglene i Lønnspliktloven i kraft.


Endringene er et hjelpetiltak for de bedrifter som rammes. Har du en bedrift i Tønsberg og må permittere, eller lurer på noe rundt regelverket? Du kan ta kontakt med NAV Tønsberg for spørsmål. Ytterligere presiseringer i regelverket blir fortløpende oppdatert.


Per fredag 20. Bransjen må kompenseres for utsatt iverksettelse av dagers perioden for permitteringsreglene. Da regjeringen forrige uke presenterte forslag til. Besvarte bransjens bønn: Nye permitteringsregler.


Regjeringen utvider ordning. Lars Martin Gimse. Publisert torsdag 13. NHO-sjef Ole Erik Almlid. NHO er svært fornøyd med at regjeringen. Krever endring i permitteringsregler. Handel og Kontor krever at reglene for permitteringer endres, slik at ansatte som blir permittert på grunn av oppussing av. For å kunne permittere arbeidstakere må arbeidsgiver godtgjøre at årsaken er mangel på arbei eller. Nå øker antall lønnspliktdager for arbeidsgiver og lønnskompensasjonen for permitterte.


Gjennomgang av de foreslåtte permitteringsregler og skatte- og avgiftsmessige tiltak. Som følge av utviklingen og smitteutbredelsen av covid-19- viruset, er permittering brått blitt en aktuell problemstilling for både arbeidsgivere. Statsminister Erna Solberg (H) varslet torsdag nye permitteringsregler. Bedrifter kan nå permittere ansatte i inntil ett år.


Permitteringsregler

Som arbeidsgiver byr Koronaviruset på mange spørsmål om lønn, karantene og permittering. Vi har i denne artikkelen svart på noen av de. PERMITTERINGSREGLER PÅ 1-2-3.


Som konsekvens av Koronakrisen er det flere bedrifter som ser seg nødt til å permittere sine ansatte. Ber om like permitteringsregler for fiskeindustrien. I forbindelse med koronasituasjonen har regjeringen kommet med fler tiltakspakker for å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.